- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- No Voice in the Galaxy
- Doky586: Egyszerű boot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
Nem, nincs semmi ilyen jellegű díj.
A VPN csak a Google Pay app feltelepítéséhez kell, utána már nem. Én most a MelonVPN-t használtam, az stabil volt annyira amennyire kellett...
A módszerhez kell két google-account a telóra, MelonVPN elindít, kiválaszt USA vagy UK (én megnéztem egy reklámot a VIP-hez, nem fájt). Utána Play Store applikáción->Info, Delete Storage, indít. Accountot kell váltani, és az már látni fogja a Pay alkalmazást.
Ha letöltődött és felinstallálta magát, ki is kapcsolhatod (és akár le is törölheted) a MelonVPN-t. A futtatáshoz már nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Politika
- Autós topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 470 G4 17,3"FullHD IPS,core i5,GT930MX 2/4GB VGA,Vil.bill.,8-16GB RAM,SSD,Szép
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest