Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Tomasz72: Jimi home multiméter
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Az agyvérzés és az idegroham határán állok az 5. biomban. Olyan szinten undorító az egész!!! Már sokadik alkalommal volt, hogy van asztronauta figuram, két hp pakkom, jó fegyverem.....erre egyik szobában két kék teleportálós és pár repkedő drón, harc végén fél centi hp és a figura is ugrott......
Egyelőre egy kulcsot sem sikerült megtalálni a 3-ból, nagyon kikészített idegileg.....és én még a 3. pályán akadtam ki......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- Turtle Beach Victrix Pro BFG PS5,PS4,PC kompatibilis vezetéknélküli moduláris kontroller
- Sony PlayStation 5 DualSense kontroller eladó
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Xbox starfield limited edition kontroller
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egyelőre egy kulcsot sem sikerült megtalálni a 3-ból, nagyon kikészített idegileg.....és én még a 3. pályán akadtam ki......