Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabeCivic
csendes tag
válasz sannnya #16724 üzenetére
A Motorola V70 egy alom, minden ugy muködik ahogy kell, nem tapsztaltam hibat, igaz ez egy nagyon keveset hasznalt, gyari es nem javitott vagy megbontott es felujitott keszulek. Gyujtemenyböl gyujtemenybe kerult, 3. gazdaja vagyok...
Meroly: Szerintem nincs besorolasa, kerdezd meg a google-t. Lehet tenylegesen por es csepp allo, de maga az anyag amiböl keszult serulekeny plasztik, karcolodo es könnyen kopik...
Elnézést ha nem válaszolok vagy nem reagálok, ritkán vagyok aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Alcatel okostelefon és 2db gombos telefon egyben 1000ft
- Philips Brilliance 190CW9FB monitor
- Apple Mac Mini M2 8GB/256GB Garancia 2026.08.28.
- Cooler Master GX-Lite 500W RS500-ASABL3 tápegység,2x8pin Pci-e csatlakozóval,hibátlan állapotban!
- Eladó! PS4 konzol 1TB megkímélt állapotban ajándék 4 játékkal,2 kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest