Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FoxiestFox

félisten

válasz quailstorm #37664 üzenetére

Közben én rendeltem még egy ilyet is.
    Ha az adapter meglesz, majd kitapasztalom, mekkora kártyát tud maximum az N810, azért legyen egy natív is. A G3-ban van egy 128GB-s, de kétlem, hogy megmozdulna benne. :D

Az önkéntes moderátor amúgy pure cancer gyakorlatilag az összes netes felületen, nem csak itthon.
    Legtöbbnek küldetéstudata és csomó komplexusa, kihaénnem-attitűdje van, nagyon nehéz dűlőre jutni velük.
    Ha fizetett/toborzott mod van, többnyire annyit csinál, hogy "sziasztok, x hsz-t töröltem", és linkeli a vonatkozó passzust, nem áll le vitatkozni, győzködni, mert tudja, hogy nem dolga. Ha reklamációd van, a megfelelő topikba irányít, és szia.
    Az önkéntes mod ezzel szemben mindig kioktat, szalmabáb-érvel, példálózik, próbál föléd helyezkedni. Sok esetben amúgy működik a dolog nekik, mert a legtöbb user elég gügye, nem nehéz intellektuálisan megsemmisíteni, csak ha valaki nem ebbe a csoportba tartozik, és épp olyan kedve van, megfordítja a modit a hátasállaton. ;] Szerencsére én ehhez túl szelíd vagyok. Ifjabb éveimben nem így volt ez.

Új hozzászólás Aktív témák