Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
nem hibázik az érvelésem sehol. volt, ami nekem is ideért HK-ból 1 hét alatt, de a telefonok vásárlásából eredő tapasztalataimat, ill. az általános tapasztalatot írtam, még ha bele se szarsz, hoy kinek mennyi idő alatt jött meg, csak azért írtam, hogy megnyugodj.
most felesleges a baromságod miatt itt játszani a mártírt, hogy lehet nem szeretni, stb, erre én írhatnám, hogy nem különösebben érdekel, de csak azt látom, hogy kurvára uantkozol otthon.
még most is azt mondom, jobban jársz ezzel a hongkongi telefonnal, még ha 3 nappal többet is kell rá várni, mintha dupla összegért vettél volna egy hazai leharcoltat. szóval ennek majd meglesz a gyümölcse, hacsak addig fel nem akasztod magad a várakozás miatt.(én sem szoktam magam hagyni átverni)
Syntax: én is várok mindig minden egyes cuccot, de még 7 éves koromban sem voltam ennyire bezsongva, amikor karácsony előestéjén a legót vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- VoLTE/VoWiFi
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest