Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #3623 üzenetére
@Saint_: Kedves Saint_!
Nem tudom, mivel érdemeltem ki ezt a kedves stílust, én úgy gondolom, hogy én az én hozzászólásomat teljes mértékben korrektül fogalmaztam, és senki számára sem bántó módon (a "kinek mennyi idő alatt érkezett meg" dolgot, és azt, hogy az engem nem kéne, hogy befolyásoljon azért írtam, mert ugye a kútba sem ugrassz bele te sem, csupán azért, mert más beleugrik...). Ugye átjön a hasonlat? A mártírt meg végképp nem "játszom", azt hittem, hogy ebben a topikban ezeket a dolgokat is ki lehet tárgyalni, mivel a retro teló beszerzése hozzátartozik a retro teló birtoklásához. De ezek szerint tévedtem, bocsánatot kérek, hogy merészeltem írni, többet nem fordul elő...
P.S.: nem unatkozom, most értem haza a munkahelyről, eddig ugyanis dolgoztam. De úgy gondolom, hogy ez magánügy, hogy kinek, mikor, mennyi szabadideje van, és mikor írogat, én sem vonok mást kérdőre ez ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest