Hirdetés
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
Dr Dee #27946 üzenetére
Úgy szoktam, ha valami boltürítésből valók vannak csöviknél, akkor veszek egy marékkal 200ftokért. Vagy mint pl. most az alca 853hoz, úgy hogy vettem két gagyi telót 400ftért és kivettem, a jó állapotú akkut. De amúgy lehet hogy pont egy ilyen moto akkut fogok venni a gigába, mert annyi telóba kéne, amivel pár napig nyomúllni akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Logitech G923 PS4/PC kormány
- Segway Ninebot by F2 Plus! D 27% számlával - kiállítási
- Dell latitude 5411 i5-10400H/8gb ddr4/250gb m.2/ töltő ( szépséghibás laptop)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest