- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz
meroly #23030 üzenetére
5210-el és egy 8310-el kiállok melletted, bár egy 6510 alaplap + lcd kellene a 8310-be mert telibe öntötte egy hete a barátnőm meggymárkával a 8310-est és a szilikon tok nem védte meg....
, egy-két éve én is odavoltam a több százezres csodákért mindig megvettem a legjobbat és sorra eladtam őket vagy beszartak, nem is érdekelnek már, nekem csak telefonálni kell de azt napi 5-6 órában legalább
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
meroly #23030 üzenetére
Tudod, ez szerintem olyan, hogy akinek mittudomén van egy ~50 éves Mercije, az se biztos hogy fő autóként használja, mert elavult--hiába jó.
Szerintem a telefon is ilyen. 1-2 napig-hétig én is elhasználgatok akármit, de ciki amikor valamit meg kell hirtelen lesni, vagy lefotózni, akkor már kellemetlen...
SZERINTEM.
-
golya32
senior tag
válasz
meroly #23030 üzenetére
Az a baj egyik teló sem tudja megfelelően kezelni a mail fiókjaimat, van összesen 4 amit folyamatosan néznem kell.
A másodtelóm n95 csak telefonálásra könyv olvasásra tökéletes.
Azért azt hozzá kell tenni, a nokia alap naptárnál nem nagyon van jobb az újabbakban sem.
Ráadásul mellékletekkel, esetleg válaszolni is kell, ezt csak az újabbak tudják akkor meg már mind1 hogy nokia vagy android.Miután nem vált be a dualsim, ezért a második telóm mindig retro lesz, a telefonálás smsre ezek is tökéletesek.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- OLED monitor topik
- Reklámblokkolók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest