Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balázs1986

őstag

válasz tolts.hu #22308 üzenetére

Mivel nem részletre vettem, nem fizettem plusz pénzt. Az előfizetési díjat meg mindenképp ki kell perkálni, ha veszek telefont, ha nem. Az, hogy nem váltok más csomagra / szolgáltatásra, az is fix, mert nem éri meg. Tehát összegezve: kiszámolhatom mennyit hagyok ott két hűség év alatt (általában fölé megyek a 2500-nak), így ki is jön, hogy 80k két év alatt. Ebbe azért nem roskadok bele, még 10 évre felvetítve sem. Arról nem beszélve, hogy minden más létező opció drágábbra jön ki.
    Még egyszer: nem mondom, hogy mindenkinek ajánlott. De van az az eset, amikor megéri.
    Na de nem off-olok tovább :)

5800-án én is használtam Ntorch-ot. Sokszor jól jött.

• golya32

senior tag

válasz tolts.hu #22308 üzenetére

Az lehet, csakhogy nekem egy Kft-m van közel 1 misis havi forgalommal. Szolgáltatást nyújtok, ahhoz pedig elengedhetetlen a telefonálás, legolcsóbb percdíjak kellettek. Ahhoz viszont magasabb előfizetés jár.
    Először 2500 ft-os havidíjnál csak az én számlám volt havonta 42e körül.
    Most 16e előfizetéssel 28e körül van a számla ugyanannyit telefonálok ugyanazokat hívom..

A net szintúgy kell, a Kftnek 3 mail címe van, mindegyiket folyamatosan használom, jönnek a pdf word excel file, le kell tölteni, megnézni válaszolni..

Így is alá kellett írnom 2 évet a tarifák miatt, azért gondolkoztam csak telefon kihozatalán.
    Nekem 50e a fájdalom küszöböm, annál többet nem akarok telefonra költeni.
    Minolta-nak jó a meglátása 3 hónapot szoktak nálam kibírni a telók, aztán vagy megunom vagy valami gondja lesz.
    Ebből csak az n95 8gb a kivétel az már 1 éve húzza a privát feltöltős kártyámmal

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés