- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
tolts.hu #22308 üzenetére
Mivel nem részletre vettem, nem fizettem plusz pénzt. Az előfizetési díjat meg mindenképp ki kell perkálni, ha veszek telefont, ha nem. Az, hogy nem váltok más csomagra / szolgáltatásra, az is fix, mert nem éri meg. Tehát összegezve: kiszámolhatom mennyit hagyok ott két hűség év alatt (általában fölé megyek a 2500-nak), így ki is jön, hogy 80k két év alatt. Ebbe azért nem roskadok bele, még 10 évre felvetítve sem. Arról nem beszélve, hogy minden más létező opció drágábbra jön ki.
Még egyszer: nem mondom, hogy mindenkinek ajánlott. De van az az eset, amikor megéri.
Na de nem off-olok tovább5800-án én is használtam Ntorch-ot. Sokszor jól jött.
-
golya32
senior tag
válasz
tolts.hu #22308 üzenetére
Az lehet, csakhogy nekem egy Kft-m van közel 1 misis havi forgalommal. Szolgáltatást nyújtok, ahhoz pedig elengedhetetlen a telefonálás, legolcsóbb percdíjak kellettek. Ahhoz viszont magasabb előfizetés jár.
Először 2500 ft-os havidíjnál csak az én számlám volt havonta 42e körül.
Most 16e előfizetéssel 28e körül van a számla ugyanannyit telefonálok ugyanazokat hívom..A net szintúgy kell, a Kftnek 3 mail címe van, mindegyiket folyamatosan használom, jönnek a pdf word excel file, le kell tölteni, megnézni válaszolni..
Így is alá kellett írnom 2 évet a tarifák miatt, azért gondolkoztam csak telefon kihozatalán.
Nekem 50e a fájdalom küszöböm, annál többet nem akarok telefonra költeni.
Minolta-nak jó a meglátása 3 hónapot szoktak nálam kibírni a telók, aztán vagy megunom vagy valami gondja lesz.
Ebből csak az n95 8gb a kivétel az már 1 éve húzza a privát feltöltős kártyámmal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VGA kibeszélő offtopik
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- Gamer Szörnyeteg PC Ryzen 7 5700X3D NITRO RX 7800 XT 64GB RAM Full Corsair RGB
- Lenovo IdeaPad Y700 17"3 17ISK i5-6300HQ, GTX 960M 4GB, 32GB DDR4 2133MHz
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest