Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Nokia 5210,egy helybeli srác,de nem válaszol e-mailre,telefonra,a másik eladás Sony J7 meg egy J70,ezzel a vevővel volt dolgom,akkor is egy hónapig húzta,most inaktív,a 3. delikvens egy nokia 6020-at vett tőlem,igaz ez még csak 4 napja nem ír(128 értékeléssel
),ja meg van egy telóm amire licitáltak,de még az aukció indulása után nem sokkal,van egy tippem,hogy ez se fog menni...Érdekes most volt egy olyan üzletem,h vasárnap leütötte,tegnap kártyámon volt a lóvé,én küldtem is tegnap és mindenki örül ennyi lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- LG LCD és LED TV-k
- Premier előzetest kapott az ingyenes Where Winds Meet
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
),ja meg van egy telóm amire licitáltak,de még az aukció indulása után nem sokkal,van egy tippem,hogy ez se fog menni...Érdekes most volt egy olyan üzletem,h vasárnap leütötte,tegnap kártyámon volt a lóvé,én küldtem is tegnap és mindenki örül ennyi lenne...