Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
KSparrow
üzenetére
pszili8: Ezek az eladók néha nagyon lekezelőek tudnak lenni, de ez a kamuzás hogy megrágta a kutya. Könyörgöm, ennél még bármelyik elsős is jobbat találna ki.
Mindenki: Ez a mobildobáló verseny értelmetlen, de a legrosszabb az hogy néha működő, ritka darabokat hajigálnak el. Nálunk az iskolaban párhete a kissrácok 1 5110el szórakoztak, ami mellesleg be is kapcsolt... Szétzúzták mert hogy ócska. Erről az "érdekes időtöltésről" régebben a DiscoveryChannelen... Színvonal.
Mobilfogó verseny ötletét pártolom.

-
-
T0rnad0
addikt
válasz
KSparrow
üzenetére
Én nem dobálok, de szörnyülködj

-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Ez igaz! Én is megyek ballagásra oda megfelelő a BB.
Valamelyik nap jöttem haza Pestről,és beszaladtam a pálya mellett a mekibe,közben nagy erővel nyomkodtam a BB sms-t írtam éppen,erre a mellettem lévő pultnál egy öltönyös fickó látom néz és mosolyog,aztán előkapta a BB 9700-asát és kirakta a pultra. 
-
szőröscica
addikt
válasz
KSparrow
üzenetére
Az X7 nem rossz, de azért mégiscsak egy mezei érintős teló. Nem olyan elborult, mint egy 7600.

Az Androidról annyit, hogy az én routeremet és egy barátomét is pár méterre pontosan belőtte a térképen. És? Minden routerrel ezt csinálja, aminek a környékén járok. Először felkaptam a vizet, de aztán rájöttem, hogy tök mindegy, nekem ezzel semmit nem árt.
Le fogom cserélni az Androidos telefonomat, de nem emiatt.
-
szőröscica
addikt
válasz
KSparrow
üzenetére

Én most 7600-as Nokiára vadászok, de reménytelen vállalkozásnak tűnik.
A Vaterán semmi, a német ebayen van vagy 3 darab, de egyik se postáz Magyaroszágra, és ráadásul olyan életlen képek vannak, hogy úgy nem veszem meg.Persze vannak újak 100 euró körüli áron, de annyit nem adnék érte.

-
zorzy4
addikt
válasz
KSparrow
üzenetére
Hát ehhez, csak annyit, hogy kórházban vagyok így csak az e63 a külvilág. Mivel nincs wi-fi ezért életemben először használom a 3g-t és mobil internetet, na így merül le 5 nap alatt, de csak ha sima wi-fi, meg beszélgetés, zene, stb akkor egy hét. Gyerekek ez a 3g hasít, milyen lehet a HSDPA?
-
csoda120
aktív tag
-
törölt tag
-
zorzy4
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Van még egy 7373-asom,csak rózsaszín
Lecserélem a házat,mert ezen amit ma vettem kávé barna ház van.
Egyre jobb, a végén még mindenki bevallja, hogy imád mobilt zúzni
Még ő írogat lekezelően amikor lazán bevághattam volna neki a negát...

Ballagási pénzből gondolom futja

Mindig is akartam egy működőt, de hogy még prototípus is legyen...