Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Retro teló rajongók topicja 
 Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
 RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Magnum_ nagyúr biztos az a magyarázata, hogy nagy még a szerelem, de szeretnék látni egy 7110 csúszkájához hasonló, gombnyomásra lenyíló nagyon minőségi telefont, vmi 7110 meg 8800 keresztezését modern külsőben jó áron  2010-ben nem lenne kereslet ilyenre egyáltalán? ja, gondolkodom egy e61i-n  
- 

Magnum_ nagyúr válasz  karl_fischer

üzenetére karl_fischer

üzenetérevmi ilyesmi. 
- 

Magnum_ nagyúr készítettem pár képet úgy, hogy mellette van a másik használatban lévő telefonom, ha érdekel esetleg valakit: képek 
- 

Magnum_ nagyúr készítettem pár képet úgy, hogy mellette van a másik használatban lévő telefonom, ha érdekel esetleg valakit: képek 
- 

Magnum_ nagyúr előlap fennvan, akksi benn van, öröm-bódottá. mondjuk nem csattan annyira szépen a flip, de jó. müködik hibátlanul,csak a csattanás nem annyira erőteljes. 
- 

Magnum_ nagyúr megjött a vékony 1000mah-s akksi is!!!!!  
- 

Magnum_ nagyúr Megjott a hasznalt elolap flippel, kulsejet nezve full hibatlan... Remelhetoleg mukodik mindene es ra tudom tetetni vmi gsm boltban, ugy, hogy frankon mukodjon minden. meg az uj akkut varom 
- 

Magnum_ nagyúr válasz  csoda120

üzenetére csoda120

üzenetérea céges sim-kártáyt át is tettem bele  használni szeretném. holnap már utalom is az árát az új akksinak, meg veszek egy előlapot flippel. ha találok vhol komplett újat, abba is beruházok szerintem... használni szeretném. holnap már utalom is az árát az új akksinak, meg veszek egy előlapot flippel. ha találok vhol komplett újat, abba is beruházok szerintem...persze, az E72 hiányozna, de sajnos két telefon szükségeltetik (aminek nem örülök, elég lenne egy), de a 7110 menyivel menőbb már, mint egy 3110c ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) frankón használni szeretném. ill. használom. 
 kép1
 kép2de majd lesz egy vitrin is a számunkra kedves dolgoknak... 
- 

Magnum_ nagyúr nekem érkezőben van egy Nokia 7110 
- 

Magnum_ nagyúr világ legjobb telefonja, apukámnak volt, de eladta, 8évig használta, de most sikerült szereznem egyet neki szülinapjára... memento    
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DXRACER Prince L gamer szék
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
 )

használni szeretném. holnap már utalom is az árát az új akksinak, meg veszek egy előlapot flippel. ha találok vhol komplett újat, abba is beruházok szerintem...
 használni szeretném. holnap már utalom is az árát az új akksinak, meg veszek egy előlapot flippel. ha találok vhol komplett újat, abba is beruházok szerintem... 

azért veszem.
 azért veszem.