Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Retro teló rajongók OFF topicja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-10-05 05:40:37

LOGOUT.hu

Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2907) Stimpy001


Stimpy001
aktív tag

Megjött a 8855!!! Vagyis a psotaládámban figyelt az ajánlott szelvény amikor hazaértem, reggel meló előtt posta. Alig tudok majd aludni olyan izgatott vagyok. :D
Valaki birtokol ilyet közületek?
Én bevallom férifiasan még sosem láttam senkinél előben, de képekről is nagyon bejövős, igazi különlegesség, és persze 8xxx, úgyhogy kötelező beszerezni... :)

off: Még mindig küzdök egy a hét elején vaterázott T68 eladójával. Volt jópár adásvételem de ilyen passzív figurával még nem találkoztam :( Napokig nem válaszol a leveleimre, egész nap csak 14 és 16 óra között ér rá (kösz, 17ig dolgozom), nem hajlandó sehová elhozni a cuccot menjek el érte én (term házhoz, város másik vége), mintha ő tenne kurva nagy szivességet azzal hogy eladja a nekem szarját... ha nem lenne annyira jó vétel a cucc, már rég elküldtem volna az anyjába hogy dugja fel magának a telcsijét, és olyan értékelést adok neki vaterán hogy nem fogja megköszönni (ez utóbbit persze meg fogom tenni ha lezajlott az adásvétel) Bocsi hogy ilyen hosszú lett de ez nagyon kikivánkozott belőlem így estére :)

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro Max 256GB + sok oldschool Ericsson meg Nokia

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Retro teló rajongók OFF topicja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.