- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
nem, nem jobb a célzás...sőt, hiányolom az autolcélzást....viszont ha kontrollerrel játszod, annyi előnye van, hogy minden ott van a kezedben, és kézreállnak a gombok..valamivel kényelmesebb...
sosem hittem volna, hogy lövöldözős játékot kontrollerrel fogok majd végigvinni...de azt kell mondjam, port ide vagy oda, ez a játék irányítás terén X360-os egy rakat kaki lehet...
a kamera túl közel van egyrészt, nem lehet mozogni harc közben, meg jó lett volna, ha van a játékban rúgás, ütés...mármint nem QuickTime Event, hanem rendes....
-
Szkipi
tag
Igen hivatalos nincs, de írtam is, hogy ez "non-official"
De végül is mindegy ha egyszer működik...
Amúgy azt hiszem valami orosz Boris Vorontsov készítette akinek nagy híre van ilyen fix patch-ek készítésében (bár én most olvastam először a nevét
).
Amit meg írsz, hogy régebbi Nvidián megy Atin meg nem...igazad van elég szomorú, hogy így megosztják a játékosokat (vga alapján) . -
Crytek
nagyúr
Aki végigvitte már 6 szor annak buli főleg coopba esetleg segíteni másoknak!
Rocket launchert egyedül akkor használtam amikor idöre toltam végig gyorsan de akkor is csak 6-1-től a hajón a szörny + a legvégén Wesker sehol máshol.
Fullos magnummal gyerekjáték nem kell rocket launcher
Ha minden igaz lesz majd magyarítás is ha EVIN mester is úgy akarja és akkor végigtolom majd 7-edszerre is. -
wesker24
senior tag
Eddig egész jól megy főleg hogy Inifnite S500-as Magnummal nyomom Shevanak meg adtam egy Infinite Desert Eagle-t ! Asszem a Trollnál abba is hagyom Profeessional fokon ! Mert azt baromi nehéz habár még nem tartok ott !!
Aztán lehet örökélettel átugroma Troll-os részt aztán hentelhetünk tovább !
-
Racer77
tag
Nem dúskáltunk, de mindig csereberéltünk, hogy kinek mi kell és gondosan gyűjtögettünk ,hordók,dobozok,vázákból. Fegyvernél a tárakat is lehet fejleszteni és ha pl. üres volt akkor tele lesz a fejlesztés után. Ventrilon toltuk, így mindig megbeszéltük a taktikát meg hogy kinek mi kell.
-
--Disztroj--
senior tag
-
--Disztroj--
senior tag
a bill egér kombó tényleg elég korrekt az elődhöz képest, viszont én mégis gamepaddal tolnám kényelmesen, viszont a jobb analóg bárhogy is állítok bármit, teljesen elcseszett (a jobbra-balra a játékban a fel-le nézés :S
van valami gyógyír erre?
(logitec cordless rumblepad 2)
-
_ak_
addikt
Érdekes, h valahogy a konzolos játékok nem pörögnek annyira, mondjuk a pc-s stuffnál egy csomó hsz arról szól, h: miért nem megy?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár most 30 óra játékidő után már én sem tolom mindennap, pedig hol van még a 100%.
Weskerrel meg a mercenaries módba lehet menni, feltéve ha unlockolod, tehát az adott staget megcsinálod A szintűre.
-
-
Jah tom kolegámnak wii je van, mindig meséli éppen mire flashelt rá
, vagy mit vár éppen wii re .
Én amit várok DE NAGYON:
Gow 3 at ,HALO 4 et, Bioshock 2-t , darksiders wrath of war (vagy ha ez nem lesz jó akkor egy kurva jó god of war koppintást akarok)
Amugy resident...:
2. főellenség zümi névre hallgató... sokkal nehezebben akart meghalni mint más társai:S nem is értem..
easy-n meg kicsit vicces hogy 3. részig nagyon meghalni nem lehet...
Akartam kérdezni hogy a felütést vagy az elrugást mire adja be? ha lebénítod mint pl térden lövés?
Ez meg kicsit vicces...
http://www.gamestar.hu/resident-evil-5-launch-party-magyarorszagon.htmlui..: miért a pc-s gaméknál van ez a totyik?:

-
Amúgy azért vannak vicces részek is... pl egy ogrét bettenni a chapter 3 végére
lol kicsit...Residentbe ogre
már már vártam gyalogkakukkot és Donald kacsát is zombi jelmezbe ,de sehol

jah a sima emberek meg full penge 2 koppintás ... maradjunk annál hogy szinte az egész game koppintás ...
Gaménak jó csak resident nek nem, nincs meg az a feeling mint pl a RE2. be amit rommá játszottam ,hogy para ... Na vajon mi van a másik szobába ?
-
Tegnap megnéztem este még megnéztem a residentet és én sem jöttem rá hogy hogyan kell az inventoryt használni , (ha rájöttél értesíts )... de kérdem én ha nem lehet használni akkor minek van?

Annyit még hozzá fűznék amit nem tárgyaltunk ki, hogy ennek a résznek vajnyi kevés köze van residenthez
.De amúgy nagyon jó game... -
Nemtom azt még nem próbáltam,de majd írok ha kipróbáltam 3 chapter után nekem is betelt az inventorym (shootgun, két gép pityu meg pisztoly meg távcsőves puska) sajna ma meg holnap meg hétvégén sok időm nem lesz gamézni mert nem leszek otthon
max vasárnap este!
Viszont nagyon örülök hogy végre van egy jó game boxra ennyi fos után...) Gow 2 óta nem volt semmi értelmes...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ubuntu Linux
- Spórolós topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Túra és kirándulás topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Autószerelők, autószerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de hogy nincs video, semmit nem értek a történetböl, annak meg semm iértelme..amugy ez elején volt amikor rendesen mutatta a vidit.
majd talán a köv. részét végigviszem, ehhez már nincs türelmem 

lesz még belőle vagy csak ez az 1 volt?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
max vasárnap este!