- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Usgyi
aktív tag
Ez az, most rá jöttem mi hiányzott nekem a Play-ből, a reklámok
Azon kívül, hogy idegesítik vele az embert nem tudom, hogy mi értelme van, valaki rá szokott nyomni ezekre? -
Jagon
tag
Eddig is egy hulladék volt a Play...
A "felkapott" kategóriában 2-3 csillagos játékok, stb.
És mi az a kategória, hogy "legnagyobb bevételű"?!? Mióta releváns az, hogy mások mennyi zsetont szórtak el egy-egy játékra? -
moleculez
veterán
Aztán megint az erősebb kutya
baszikszaporodikKis indie fejlesztők alacsony budgeten nagyszerű appokkal majd megjobban a háttérbe kerülnek.
-
aprokaroka87
nagyúr
Miért érzem azt hogy lesz 5-10 nagyobb név, akik majd benne lesznek a listában.
Mindig ugyan azok.... -
clon
senior tag
Na-na van itt még előrelépes ha így haladunk akkor tárcsázás után a hívás indításakor majd jön egy 30mp-es videóreklám és ha lemegy akkor fogja indítani a hívást
A kijelző feléledésekor egy reklámbuborék majd feloldás után kis videóreklám és máris használhatjuk a telefont egy app megnyitására ami közben egy kis reklám ... -
jacis
nagyúr
Rohadtul hiányzik. Lassan veszünk egy eszközt ami egy reklám minden porcikájában és még telefonálni is lehet vele.
-
adamklark
senior tag
erre várt mindenki.. viccen kívül hányszor fordult elő bárkivel is hogy felugro reklámra kattintott? én automatikusan zárom be
-
janeszgol
félisten
De jo, koszonjuk. Bar jobban orultem volna, ha normalis szures es temazas lenne a Playben. Tuti vannak meg olyan egyszer fizetos jatekok, melyek erdekelnenek engem, de nem talalom ezek miatt.
-
FattyDove
őstag
Évente 2-3x nyitom meg a play store-t, akkor is fixen keresek rá valami appra. Valahogy csak kibírom.
-
razorka777
veterán
Fantasztikus!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest