- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Rossz a törvény. Nem tudtam, hogy erre van szabály, de ha már van, akkor azt kellene törvénybe iktatni, hogy a reklám nem lehet hangosabb (összességében), mint a műsor. (Persze valamilyen ésszerű hibahatáron belül.)
A jelenlegi szabályozás szentesíti a hirdetők tisztességtelen gyakorlatát, amivel kényelmetlenné teszik a TV nézést (állandó halkítgatás vagy üvöltő reklámok eltűrése). :((( -
WN31RD
addikt
A megoldás egyszerű (én is ezt alkalmaztam):
1. fázis: Megszokod, hogy a reklám kezdetekor azonnal reflexszerűen elkapcsolsz (nem is olyan nehéz).
1. fázis kiegészítése: Amennyiben néhány kapcsolgatás után sem találsz neked tetsző műsort, akkor elnémítod a TV készüléket.
2. fázis: Miután mindezen erőfeszítések ellenére is az agyadra megy a TV, és rájössz, hogy végülis heti/havi egy-két (de tényleg csak hetente vagy havonta egy-kettő!) Spektrumos műsor kivételével semmi nincs a hasznodra, sőt, csak az idődet rabolja el fölöslegesen, szépen leszoksz a TV nézésről.
2. fázis kiegészítése: Rövid idő után már egyáltalán nem is fog hiányozni a TV. Ráadásul (legalábbis nekem ez a tapasztalatom) még a visszaszokástól sem kell tartani, ha esetleg olykor-olykor (főleg idegen helyen) valamiért (pl. udvariasságból) mégis megnézel néhány TV műsort.
:DD
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest