- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Vegul jelentkeztem az eventre, CTF-ben nyertunk 3/3 aranyban. Nem mondom, hogy tul sok hasznom vlt, de azert parat defendeltem, es meg az ellenfel zaszlaja is volt a kezemben tobbszor. Viszon a monolithon rettenetes lagom volt, a grafika es valszeg a net miatt is.
A Royal Rumbleben egyet nyertem, azt teljesen elveztem. Lehet egy masik palya is meglett volna, de ott a teljesen feldiszitett verzion jatszottunk, azt se tudtam merre van elore. :S
A map jamban ugy lattam csak karacsonyi tema ment, nem hasznalhato mapok, de majd utolag megnezem, igy is 3-kor fekudtem le.

De megerte, mert kaptam egy ArenaFPS baltat, amibol elvileg 20 darabot keszitettek. Nem tudom eladhato-e, ill. illik-e eladni egyaltalan

Osszessegeben kivaloan szorakoztam, elso olyan barmim volt, amit eloben, az interneten kozvetitettek, fura volt hallani a kommentart, "beautiful prediction rocket by "Iiihar""

Ha raerek megyek legkozelebb is
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vallás
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- További aktív témák...
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest