Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: DOM (half slim) SSD-k beszerzése egyszerűen
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
OSERANSKY
junior tag
Tegnap érkezett meg, épp mStore.hu-ról az Égkék változatban rendeltem.
Szerintem ennyiért teljesen megérős vétel / választás volt, Redmi Buds 3-at váltotta.
Sok panaszt láttam a Xiaomi Earbuds app-ra kb. 2 hete, de nálam tökéletesen működik minden.
Csak ajánlani tudom, nagyon rendben van a cucc, külön tetszik, hogy végre egy arra fejlesztett appban tudok mindent beállítani hozzá.
A Bluetooth beállításoknál ki kellett kapcsolni az Abszolút hangerőt, mert halk volt első alkalommal.
Más nyűg nem fordult elő, v. nincs vele idáig.
A basszus kiemelés funkció elég ütős, de bőséges a testreszabási lehetőség minden egyéb irányba is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem pontosan kétszeres áron kerül forgalomba a Redmi Buds 5 Pro változata az alapmodellhez képest. Duplatesztünkben összehasonlítjuk őket és megtárgyaljuk, megéri-e az extra kifizetése.
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest