Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem nyithatunk minden kérdésnek topikot, a többi már meglévő topikban próbálkozz!
-
Hestiana
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mert el vagyok keseredve.
Tavaly vettem használtan, itt a Prohardveren egy, a Red Tower Computer-től származó memóriát, ami sajnos megadta magát, és a céget nem tudom elérni. Hiába van rá 5 év garancia, egyszerűen fogalmam sincs mit tegyek.
Egy Corsair memóriáról van szó, a gyártónak írtam levelet, még nem válaszoltak, de félő, hogy azt mondják sajnáljuk.
Cégjegyzékben megnéztem őket:
01-09-887176
WORLD PC Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
1225 Budapest, Csút u 2/b. 1. em. 4.
Adószám: 14062614-2-43.De az elérhetőségek amiket az interneten találtam, vagy a jótállási jegyen és a számlán szerepel, egyszerűen egyik sem működik. Se vezetékes, se mobiltelefon, és a gmail is visszadobja a feléjük intézett emaileket.
Tudja valaki esetleg, hogy van e JOGUTÓDJA az említett cégnek, vagy működő elérhetőségük, esetleg mit tudok még tenni az üggyel kapcsolatban? Melyik Nagykerrel álltak kapcsolatban, hogy esetleg őket hívjam. Egy ilyen drága memóriát az ember nem szívesen dob ki a kukába, egy hanyag cég miatt

Gondolom személyesen oda menni sincs értelme, mert már rég összepakoltak, és csapot papot otthagyva menekülnek.

Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest