Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Marston
csendes tag
válasz
betyar48
üzenetére
Bocsánat, ez így egészen más. Ebben kb teljesen igazad van. Én is 130 felett vagyok, de soha nincs pénzem. ☺️ Gold 140 körül. De van 5 ló, fegyverek, ability cardok 3 szinten, napi 6-8 órát toljuk. Storyt mindenki félbe hagyta online miatt. Igen kevés a tartalom. Ez az update elég lightos lett. De maga a hangulat és a minőség magával ragadó. Gta 5 alapján nagyon bízom az online szekció éveken át történő támogatásában. Kitartás Cowboy. ☺️
-
John Marston
csendes tag
válasz
betyar48
üzenetére
Szia, nem bántás, ne vedd magadra. De ez a játék nem neked való.
-általánosságban: ez egy csodálatos JÁTÉK. Ez tény. A grafika, a mérete, az, ahogy lemodelleztek egy egész világot, mocsár, sivatag, hófedte hegy, az állat- és növényvilág, a rengeteg apró részlet. Ez hatalmas munka volt. Persze számtalan hibája van, ez is tény, de szerintem messze több a pozitívum.
-posse: minden játék hangulatát az egekbe tudja húzni, ha barátokkal együtt nyomod, hülyéskedtek, ökörködtök. Sok küldetés esetén kell közösen összedolgozni, tervezni, ez kommunikáció nélkül nem megy.
Vagy nincsenek barátaid, vagy nem jó emberekkel barátkozol. Mi 10-15-en játszunk, sokszor 2 posse-t kell csinálni, az együtt töltött órákat végig röhögjük.-stranger küldik: igaz, hogy lehetne több és változatos, de aki PVE élményre vágyik annak elég jó már most is.
-PVP: nem tudom, hogy te mit néztél, abban igazad van, hogy Gunrush sajnos elég nehezen jön össze jó létszámmal, viszont a Showdown problémát nem értem. A térkép mindig jelöli az ellenfelet, nem ártana nézni menete közben.
Egy tanács, ha nem bántalak meg vele: barátkozz 100+ szintű magyarokkal, kérj segítséget, ha pedig nem találod meg a játék szépségét, hagyd a csudába, van ezer más game.
(no offense)

-
John Marston
csendes tag
válasz
Pepeninho
üzenetére
"Nem tudom ki hol olvasta ezt az utso fel perces tortenetet, de ugy nez ki, hogy kacsa."
Nem az. Viszont sok függ az időtől. Ha pld. 20 percről indul a visszaszámlálás, és kivárjátok az utolsó fél percet vagy 10 másodpercet, sokszor ad 600XP fölött. Legjobb a csomag/levél kihordás. Mondjuk ha 4x kell 4 csomagot kivinni, az 4x4x55=880XP, plusz a küldetésért 600+ Xp, az nem olyan rossz.

Ellenben ha 10 percről indul vissza, abból nem lesz olyan nagy pont. Teszteljétek le.
-
John Marston
csendes tag
válasz
Vincent7100
üzenetére
Ok, csak nagyon egyes szám első személynek hangzott amit írtál. RDR2 online CSAK CSAPATBAN. Ha nagy ritkán egyedül vagyok, az nem túl jó. De 3-4-en vagy többen, na az már móka a javából. (Mi is 40 körül, felett vagyunk.)

-
John Marston
csendes tag
válasz
Vincent7100
üzenetére
A bőrök egy idő után rohani kezdenek, illetve random módon el szoktak tűnni. Halmozni csak úgy tudod, hogy befogsz egy lovat, megszelídited kicsit, arra kezdesz pakolni, ha tele van, akkor hívod a saját lovad és arra is. Vagy vannak magasított rakodó terű kocsik, azokba lehet több állatot tenni. Elvileg lesz valami private session megoldás mint a GTA esetében is, de ha nincs más játékos, akkor miért jó, hogy online??

-
John Marston
csendes tag
válasz
Vincent7100
üzenetére
Szia, sütni bármilyen tűznél tudsz, illetve a táborodat áthelyezheted. Online részben a tábor nem igazán van olyan szinten használatban mint a sztori módban. Gyakorlatilag nem használtam, pedig lassan 100-as szinten leszek. Haverokkal állj össze, nyomjátok a küldiket, ha a vége előtt fél percen belül adjátok le, akkor extra pénzt/aranyat/xp-t kaptok. Amíg vártok lehet horgászni, vadászni, növényeket gyűjtögetni, sütögetni. Amúgy szinte mindenki tonikokat használ, nem sütögetünk, maximum az awards miatt.
A butcher kissé érzékenyebb lett, a nagy bőröket kézben vidd oda, ha kicsik vannak a lovon, akkor tartsd egészen közel magadhoz. -
John Marston
csendes tag
válasz
Pepeninho
üzenetére
X-en nem volt online menü, csak egy ablak, amire kattintva folytatni tudtad a játékot ott, ahol utoljára abba hagytad. Ez később megjavult. Bug nem igazán volt, de a dupla xp-t nem adja a mocsok. Kompenzációt és tájékoztatást várunk.

Tudom, hogy 100+ Giga, de ilyenkor általában újra kell telepíteni.
-
John Marston
csendes tag
Sziasztok, a dupla XP-t online másnak sem adta tegnap? Megvártuk az éjfélt, hátha, de nem. Ma reggel is volt egy gyors kör, semmi. Posse volt, Free Roam stranger küldikkel. Valakinek valami info??? TY
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- OpenMediaVault
- Samsung kuponkunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Yettel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest