Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #3898 üzenetére
lehet megoldja, csak felesleges
elég rendesen újraindítani a programot -
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #3900 üzenetére
van rá akció a black friday-en, 10% 27-ig a spec és az ultimate edition esetén
[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
Végre megjött
[ Szerkesztve ]
-
Morpheus89
kezdő
válasz Major Lion #3873 üzenetére
Te aztán tényleg sokat segítettél... Ilyen válaszért egy fb csoportba is írhattam volna.
-
Mike
veterán
válasz Morpheus89 #3907 üzenetére
de tényleg nyerni kell...
-
Mike
veterán
válasz kovacsroli #3908 üzenetére
nekem olyan volt, hogy az az egyik pisztolyhoz csak normal lőszer volt választható. de a programból rendes kilépés segített rajta
(egyébként nem szoktam kilépni, hanem úgy hagyom félbe - imádom a ps-nek ezt a funkcióját)más:
megvettem a Turkoman? (asszem ez a neve) lovat (gold)
hát... ilyen hülye lovam még nem volt. ennyit a többi lóval összesen nem estem mint vele. pontosabban eddig nem igazán estem el velük, sosem értettem hogy ti hogy tudtok, de most már értem pedig ez a negyedik lovam. van egy Shine, egy American standardbred egy fekete arab, mind 4es
szép ló, de asszem eladom[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Az állatokat hol vagy hogyan lehet megtalálni a játékban? Gondolok itt arra hogy pl. Ha mondjuk mókust szeretnék vadászni vagy leopárdot honnan tudom meg hogy hová kell mennem merre tálalom?
....Pr:)ly....
-
Pepeninho
őstag
Kulcstartobol van aki rendel?
Ps4, Xiaomi 11T
-
Major Lion
senior tag
válasz Morpheus89 #3907 üzenetére
Ne haragudj, a te kérdésed is elég fb-ra illő volt. Mégis nekünk honnan kéne tudnunk mi a problémád? Én ugyan megcsináltam mindegyik challenget, de nem tudom melyik a Gambler 5. És hadd ne kelljen már megnéznem, meg másnak se. Segítsd azokat akiktől választ vársz azzal, hogy pontosan leírod mi is a problémád.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Major Lion
senior tag
-
Mike
veterán
válasz Major Lion #3923 üzenetére
nem tudom, ez nekimegy. Arthur olyanokat röpköd
és amint irtam ez a negyedik lovam. a legelső gyári foltos lovam volt képes elesni Valentine-ban. biztos hogy van különbség a lovak között, már a gta 3-ban is volt vagy 20 paramétere egy kocsinak. -
vonSux
őstag
No végig vittem én is a játékot,
az epilógusokkal együtt. Utóbbi szerintem tök fölösleges volt, kerek pereccé laposította el a szinte már epikus végét a sztorinak (+ Dutch reakciójára a végén WTF? Azt konkrétan nemigen értem, hogy gondolták komolyan). Valamelyest javult a korábbi kissé elmarasztaló véleményem a játékkal kapcsolatban, nem részletezem, vannak benne remek mechanikák, pillanatok. Brutalis, hogy mennyi melót tett bele a Rx. -
betyar48
kezdő
sziasztok. Kezdek belejönni a játékban nagyon élvezem igaz csak 1 hónapja van konzolom 40 éves létemre. 2 dolog zavar : az üzenetek ,leveleket és a recepteket ha elolvastam mit kell vele csinálni mert tele a bag vele s nem tudom kidobni. s van amit nem csináltam meg. Nem lehet a bagból kidobálni? meg a fegyvereket sem. 2 minden legendary állat elkapásához kell speciális csali? mert mondjuk ha kell nem tudom melyik állathoz mi kell s nem találtam hozzá leírást de lehet vak vagyok Illetve minden legendary állatból csak 1 van ha egyet elkapok attól még levadászható még 1? Köszönöm a választ.
-
Pepeninho
őstag
-
pulffy
őstag
Na b@ssza meg... Most találkoztam egy grizzlyvel egy fa viskóban, konkréran összesz@rtam magam de komolyan, horrorfilmekben nem ijedekek meg úgy mint most, de én marha hallotam hogy közelben grizzly van, még a lovam is elfutott, körülnéztem, vártam hátha rármfut... mondom gyorsan kilútolom a házat aztán megkeressük a macit. Erre bamm, berohanok az ajtón (nálam ez szokás) nekem esik, késsel kellett megcsiklandoznom a hónalját hogy elengedjen
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
wolf13
őstag
A GTA v onlineba megszerzett gold revolvert , hogy tudom megszerezni ? A játék elején elfelejtettem , csak a hatchetet szereztem be. Viszont 43 % nál járok. Es este elmentem egy viskóba ahol 4-5 bandita jól érezte magát. Ezeket elintézve az agy alatt levő ladikat kihúzva üresen találtam. Ezt így csak azok kapjak meg akik nem a GTA által szereztèk be? En hol keressem? Fegyver boltban van 65$ ért , de ugye az nem az. Lehet így mar buktam ? Köszi.
-
Beckett
tag
Nekem is sikerült végig vinni a sztori részt, inkább mindent spoilerbe teszek:
Tényleg le a kalappal a készítők előtt, látszik a játékba fektetett munka mennyisége és minősége. A sztorinak volt egy szép íve, ami utólag belegondolva kellemes hosszúságú volt. Mondjuk az én játéktempóm és időbeli lehetőségeimhez képest nyilván hosszúra nyúlt, de szerintem jóval többet játszottam miatta mostanában mint egyébként szoktam. 1 napos távlatban leülepítve a mások által is használt epic jelző jutott az eszembe. Egyet tudok érteni az előttem szólók kritikáival is, de valahogy ezek összességében nézve szerintem nem jelentősek vagy más aspektusból nézve még talán pozitívan is lehetne szemlélni: Először én is azt éreztem, mint Lnb, hogy mikor átváltottunk Marstonra, akkor hiányzott Arthur és picit ideges voltam. De végülis ez is pozitív, hisz ezekszerint az Arthur sztorija elérte a hatását, megkedveltük, jó volt, hiányzik. Aztán elkapott a Marston története is és utólag jó húzásnak érzem, szinte kaptunk egy új játékot/történetet. Ráadásul egy haldoklóva/meghalt karival folytatni a free roamot már akár illúzióromboló is lenne Jó lenne tényleg egy DLC, de akár az online is építhet kicsit a Marstonos vonalra (saját farm, banda, fejlesztések stb.). Dutch feltűnése és cselekedete a végén tényleg el lett kapkodva, nem volt kellően megalapozva ez tény. Főleg h még Arthur miatt lehet h lépett volna egy ilyet, nekem úgy tűnt Marstont soha nem kedvelte igazán szal, tényleg érthetetlen amit tett. Engem is meglepett h a déli terület kiaknázatlan maradt, de őszintén szólva a térkép egyéb részeiben is maradt még potenciállal bíró terület jócskán. Először ez negatívan érintett, aztán belegondoltam h egy ilyen ívű és hosszúságú sztori sem tudta "kiaknázni" a világ kínálta összes potenciált, ami inkább azt jelenti h kolosszális amit összeraktak, kitölteni is nehéz lett volna jobban (akkor lehet az lenne a baj h még hosszabbra nyúlt a történet). A nagy csavarokat, szerelmi szálat annyira nem hiányolom, elbírta volna, de a hiánya sem okoz problémát, kerek volt így is. Persze minden téren lehetett volna még benne ez is az is, de ezek szubjektív dolgok, mindenki mást várt/szeretett volna, nehéz mindenkinek megfelelni egyszerre. A végén a zenés lovagolós rész nekem is az egyik legepicebb rész volt, ezek tényleg sokat dobtak a hangulaton. Megpezsdítette a vérem bár más szempontból az a rész is mikor a Braithwate birtokra romboltunk a teljes bandával ledarálni őket. Szumma szummárum nagyon tetszik/tetszett a game felkerül a legnagyobbak képzeletbeli polcára nálam. Most jöhet nekem is a freeroam és az az érzés h bármit megtehetek amit akarok (nem mintha eddig nem lehetett volna . Még a vadászatok, halak vannak hátra meg a gyűjtögetős dolgok, ill. most rámegyek a random strangeres dolgokra is biztos van amit még nem láttam eddig. Várom az online-t is, bízom benne h ki tudja majd nyújtani a játék élettartamát, főleg ha értelmes emberekkel együtt is lehet majd/lesz értelme tolni -
.LnB
titán
Zene: [link]
Aki még nem végzett a sztorival, az semmiképp se hallgassa meg! Aki végzett,
az meg élete végéig be fog könnyezni, ha meghallja. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest