Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Egy játéknak elég egy topic, legyetek szívesek fáradjatok át az előbb nyitott, Red alert 3 topic-ba, ezt zárom.
-
Dilikutya
félisten
-
törölt tag
Tiberium Sun? Olyan montha nem lett volna, volt viszont Tiberian Sun. És utána tényleg belefogtak egy RA-ba, ki is adták RA2 néven. Ami utána fejesztési stádiumba került, az a Tiberian Twilight volt, ami a Westwood problémáinak esett áldozatul, majd az EA-nek köszönhetően végül Tiberium Wars néven meg fog jelenni márciusban. Egy időben felröppent a hír, hogy a TT helyett jön a RA3, de ez még addig sem jutott, mint a TT.
-
.:T.H:.
aktív tag
Hát.. Én úgy tudom hogy a Tiberium Sun után belefogtak egy hasonló projektbe, de befuccsolt a gárda, az akkori EA vezetés meg nem akarta továbbvinni a projektet..
-
törölt tag
Ha a szokásos rendszer szerint zajlik a fejlesztés, akkor a RA3 egy évvel a C&C3 után jelenik meg legkorábban.
Az, hogy valaki esetleg egy mod-ot elnevezett így nem jelent semmit, attól ez nem lesz hivatalos. Létezett DoomIII is, aminek semmi köze sincs a valódi Doom szériához (csirkelövő fegyverrel meg hasonlókkal). -
Gyusz
őstag
Ha egyáltalán készül is az új Red Alert, az még jó ideig nem fog megjelenni. Előbb idén jön a Command & Conquer 3: Tiberium Wars.
Ja, és van már ilyen topik [link]!
[Szerkesztve] -
Hack3er
őstag
Gondolom sokan ismeritek a C&C Red Alert 2-t.
Megérkezett a 3 része is
Nekem nagyon tetszett a 2.része is gondolom hogy igy lesz a 3. részel is. Bár ahoz képest hogy 2005-be jelent meg ugy néz ki maga a játék mint ha a a Tiberien Sun-al játszanánk. Nem tudom hogy mi ütött az EA fejébe hogy ilyen grafikával engedték utjára ezt a játékot
De lehet hogy elfogyott a pénze a cégnek és csak ilyenre tellet
vagy csak a nosztalgia kedvéért.
Azért kíváncsi leszek rá, pár ora mulva már lent is lesz nekem
Pár darab kép itt:[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet hogy nem csipi az ati kártyát, pedig több catalystet is kiprobáltam.

vagy csak a nosztalgia kedvéért.