Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
Nekem bejövős...
Nem vagyok egy nagy ínyenc így lehet sok dolgot nem veszek észre de pl. a gyenge látásom miatt a bazi nagy böngészőt le nem cserélném a régi 21"-os CRT-re.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A típust viszont jól válaszd ki. Én egy LG 32LH3000-et használok és az elején nem voltam elégedett vele. Életlen betűk és drágán is vettem. Azután kiderült hogy el kell nevezni a bemeneti csatornát PC-re és minden jó lesz. A hab a tortára hogy az USB kaput meg lehetett hekkelni (penről mindenfélét lejátszik)így pár tízezer ft.-al növeltem is az értékét. Így már tetszik is a készülék.
Játékok alatt sem vészes a helyzet. Inkább csak meglepő hogy CRT.-n sokkal részletgazdagabbnak tűnik egy grafika mint a tv.-n. Nem mondom hogy szar de érdekes.schawo:

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)