Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Köszönöm!
És ez rak fel Audio Console-t vagy Manager-t is? Végül is már megoldottam, igaz nem tökéletes a megoldás. Kimásoltam a driver-ből a RAVCpl64.exe-t, ez a Manager vagy Console, magyarul hangkezelő
és betettem az indítópultba. Így már van hangkezelőm, annyi, hogy gép indításakor nem csak az értesítési területre töltődik be az ikonja hanem el is indul mint amikor megnyitom. Mondjuk nem vágom hogy ha már benne van a driver pakkban ami nem is olyan kicsi mert töltöttem le egy több mint 400MB-osat is, akkor mi a búbánatért nem telepíti a hangkezelőt is. Érdekes, mint ahogy fentebb írtam az előző alaplapom is ASRock volt és abban is Realtek hangkártya volt és az Asrock oldaláról leszedett audio driver simán feltelepített mindent ami kell. Az ehhez az alaplaphoz letölthető auduo driverben még csak nyomokban sem találtam hangkezelőt, igaz a CD-n lévőt még nem néztem meg 
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és betettem az indítópultba. Így már van hangkezelőm, annyi, hogy gép indításakor nem csak az értesítési területre töltődik be az ikonja hanem el is indul mint amikor megnyitom. Mondjuk nem vágom hogy ha már benne van a driver pakkban ami nem is olyan kicsi mert töltöttem le egy több mint 400MB-osat is, akkor mi a búbánatért nem telepíti a hangkezelőt is. Érdekes, mint ahogy fentebb írtam az előző alaplapom is ASRock volt és abban is Realtek hangkártya volt és az Asrock oldaláról leszedett audio driver simán feltelepített mindent ami kell. Az ehhez az alaplaphoz letölthető auduo driverben még csak nyomokban sem találtam hangkezelőt, igaz a CD-n lévőt még nem néztem meg