- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Visormail #418 üzenetére
Köszönöm! Először az Eszközkezelő- Illesztőprogram frissítése- keresése számítógépen módszerrel frissítettem, talált a "6.0.9235.1." mappában frissíteni valót. (Aki így csinálja, figyeljen arra, hogy "Hang-, ..." + a "Szoftverösszetevők" alatt is van frissíteni való). Ezután, már megnyugodva hogy nem lesz baj, meg hogy helyre tegyem a "Programok és szolgáltatások" (telepített programok) alatt látható Realtek verziószámot (mert az még a régi driver számot mutatta), a setup.exe-vel ismét telepítettem.
Szóval tényleg érdemes körülnézni gyártón belül, frissebb lapok driverei között és nem csak hang driver ügyben.
Nekem ugye Gigabyte Z390 AORUS MASTER lap van. Z490 (590,690) lapoknál már az Audio meghajtók között, a Realtek mellett van olyan driver (vagy mi) hogy DTS, tisztességes 473.49 MB mérettel. Ez vajon mi lehet, digitális bemeneten fogadja a DTS jeleket és 5.1-ben szól a forrás, enélkül meg nem? Ja és rápasszírozhatom e a saját lapmra?
Elnézést ha olyat kérdezek amit mindenki tud, de úgy tanul a gyerek, ha kérdez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The First Berserker: Khazan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo 3
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest