- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_renton
csendes tag
Üdvözlet!
Az új gépemben ASUS alaplapra integrált Realtek HD, egészen pontosan az ALC883/ALC662 jelzésű hangkártya van. Hátul 3 csatlakozó, elöl kettő (mikrofon, füles). A hátsó hármat használja az 5.1 hangfal, ami zenehallgatáskor (mp3, flac...), filmezéskor (avi, mkv...) szépen működik, k-lite codec packot használok. Kipróbáltam pár régi és új játékot: A COD MW 2-ben, a Prototype-ban, az Assasins Creedben semmi gond nem volt a hanggal. A pár évesek közül a Half Life 2 és a Prey is szépen szól, ráadásul 5.1-ben!
De Crysis-nél és a Bioshock-nál jelentkezett egy nagyon zavaró probléma. A Crysis hangja már a menü alatt serceg, akadozik, szinte elviselhetetlenül, és habár a kép fagyás nélkül megy, emiatt lehetetlen élvezni a játékot.
A Bioshock-nál még összetettebb a gond. Alapból a logók és a menü alatt szépen szól a zene, a játék indítása után viszont egyáltalán nincsen hang. Ajánlották, hogy futtassam win XP sp2 módban (ja, mert nem is mondtam, win 7-em van). Így már volt hang a játék alatt, de ez is iszonyatosan sercegett. Aztán kaptam még egy fura infót: Win 7 módban, egyszerűen dugjak be valamit a mikrofon kimenetbe, és lesz hang. Ez is igaz, de a sercegés így sem múlik el.
Természetesen drivereket, kodekeket próbáltam frissíteni/állítgatni, de hiába. A fentiek alapján viszont mégis úgy tűnik, hogy a hangkártyámmal/driveremmel van gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged