Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_renton
csendes tag
válasz
dudika10
üzenetére
Na, hát éppen ez az, a játékok hangbeállításai leggyakrabban kimerülnek a hangerőnél. alighanem egy életképes driverre lenne szükségem, amit vagy kiad valaha ez a derék company, vagy nem.
off: Media player classicot használok, ahhoz kell a codec.
mit ajánlanál, ami megy kodek nélkül, VLC? -
_renton
csendes tag
Üdvözlet!
Az új gépemben ASUS alaplapra integrált Realtek HD, egészen pontosan az ALC883/ALC662 jelzésű hangkártya van. Hátul 3 csatlakozó, elöl kettő (mikrofon, füles). A hátsó hármat használja az 5.1 hangfal, ami zenehallgatáskor (mp3, flac...), filmezéskor (avi, mkv...) szépen működik, k-lite codec packot használok. Kipróbáltam pár régi és új játékot: A COD MW 2-ben, a Prototype-ban, az Assasins Creedben semmi gond nem volt a hanggal. A pár évesek közül a Half Life 2 és a Prey is szépen szól, ráadásul 5.1-ben!
De Crysis-nél és a Bioshock-nál jelentkezett egy nagyon zavaró probléma. A Crysis hangja már a menü alatt serceg, akadozik, szinte elviselhetetlenül, és habár a kép fagyás nélkül megy, emiatt lehetetlen élvezni a játékot.
A Bioshock-nál még összetettebb a gond. Alapból a logók és a menü alatt szépen szól a zene, a játék indítása után viszont egyáltalán nincsen hang. Ajánlották, hogy futtassam win XP sp2 módban (ja, mert nem is mondtam, win 7-em van). Így már volt hang a játék alatt, de ez is iszonyatosan sercegett. Aztán kaptam még egy fura infót: Win 7 módban, egyszerűen dugjak be valamit a mikrofon kimenetbe, és lesz hang. Ez is igaz, de a sercegés így sem múlik el.
Természetesen drivereket, kodekeket próbáltam frissíteni/állítgatni, de hiába. A fentiek alapján viszont mégis úgy tűnik, hogy a hangkártyámmal/driveremmel van gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Jackson elektromos gitár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest