Hirdetés
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slax
senior tag
Nyíregyháza: marha hideg van (-3 fok), de legalább a szél nem fúj. Némi felhőzet, lehet, hogy világítani fog a nap is?
[Szerkesztve]''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
vjannus2
aktív tag
Budapest VIII.ker Napos, derűs idő, szél csendes 17 C , kirándulásra való
-
Bash
addikt
Tampa, FL, hajnali 2:30:
Esik az eső, a szél is zörgeti az ablakot. 73°F (~22,8C) van jelenleg, eléggé lehűlt a levegő így éjszakára. 94% páratartalom.http://bashtravel.com/
-
@rglaaf
veterán
Szeged szikrázó napsütés, rohadt hideg viharos erejű szél kevés fok.
PSN:BiZzare_0 ️
-
Yaye
őstag
Budapest, XI ker. Szép napos, hideg idő van, kis fehér bárányfelhőcskékkel, kis széllel. Ennél rosszabb sose legyen.
-
BLiNk3r
senior tag
Debrecen: nagy pelyhekben hull a hó...és még lehet Micimackó is fázik
-
Slax
senior tag
Nyíregy és környéke: van hó, de nincs fagy, hogy meg is maradjon. + 1 fok van, minden sáros, gyenge váltakozó irányú szél.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
bbazsy
őstag
Pécs fele: hideg, hűvös, szél nincs, úgy ahogy kellemes.
..
-
vtechun
veterán
Nyíregyháza: szélcsend, 1-2 fok, talpig érő hó...
-
escie
őstag
esett 2cm hó. 0 celsius...
Nyh.I'm back, baby!
-
bandiras2
senior tag
Székesfehérvár: Borult, csend van.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Out
addikt
Eger, esik a ho, nemtom hany fok van
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
zsoltee10
addikt
nálunk is süt a nap, itt Dél-Dunántúlon.
de fúj a szélis rendesen, és k. hideg van. -
Thrawn
félisten
Keszthely. Süt a nap, némi felhő azért van. Kb 10 fok, enyhe szél. Bár itt 10 perc alatt megváltozhat minden. Mint pénteken, amikoris ronggyá áztam 2 perc alatt.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Matr x
aktív tag
Hózik... egyre visszafogottabban, de esik. Mellesleg a nap is süt, vagyis érdekes egy időnk van...
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
nagyúr
válasz kapcs-ford #1069 üzenetére
az ETA a sok robbantással csinálja a meleget...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ch.peter
aktív tag
Veresegyház:
hóesés (végre) + szél
1 fok van odakint -
Sick Boy
őstag
Dunaharaszti. Esik a hó.
nagyobban: Bővebben: linkPowered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!
-
Matr x
aktív tag
Fekete pólóban rohangásztam egy kört az udvaron (hülye vagyok én???), de miután láttam a kerti tavunkat befagyva... meggondoltam, hogy mégis hideg van...
Ha itt esni akar, akkor az max este lehet...Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
kapcs-ford
őstag
Spanyolország (Baszkföld) 15fok, jelenleg napsütés és madárcsicsergés!
Aláírás
-
SlayR
senior tag
Kecsón beborúlt asszem hó lesz -
Dilikutya
félisten
Rákóczifalva: kék az ég, a nap süt, a szél fúj, fagy, és iszonyatqrvahideg van
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Atlantis
veterán
Zalaegerszeg, egy szál felhő sincs itt sem, viszont kezd feltámadni a szél.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
vtechun
veterán
Nyíregyháza: 0 °C , felhőtlen égbolt (komolyan! egy darab felhő sincs ), széllökések...
[Szerkesztve] -
nagyúr
válasz Cardinella #1054 üzenetére
Egy barátom úgy 96 környékén járt Floridában, persze télen.
És a legnagyobb bánatára Miamiban havazott... azt mondták, hogy 20 éve nem volt ilyenre példa...
csak, hgoy ne irígyeld annyira...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
TrollBalint
addikt
pécsen is esik... remélem jól elolvad, éjjel meg megfagy, és akkor se le, se föl a hegyekben...
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Cardinella
aktív tag
Bp.X. Esik a hó, ami még nem volna tragédia; de dolgoznom kell...
(Ja, egyik kedvenc barátném ma indult Miami-ba..., ááááá nem irigylem... )
[Szerkesztve] -
Wildmage
senior tag
Hogy szakadna meg! Nem elég, hogy hideg van, de még a hó is esik már itt is a 17kerben. A jó hír viszont az, hogy kötve hiszem, hogy megmarad.
-
Szőrös
veterán
budafoki út /magentás épület/ hullik a havacska...hogy pusztulna meg
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
bbazsy
őstag
6.15kor havazott, most süt a nap, jó idő van, kellemes téli
..
-
jojojo
senior tag
hull a hó és hózik-zik-zik 18.ker
A víz hordozhatja a hajót, de el is süllyesztheti.
-
Lortech
addikt
Nálunk most gyönyörű idő van, friss, napsütéses a reggel, csak picit hűvös van, a tócsák is befagytak, először az ősz folyamán.
Thank you to god for making me an atheist
-
SlayR
senior tag
Jelenleg napsütés és fagyasztó hideg a szél fúj (Kecskemét). -
e=mc²
őstag
Esik a HÓ!
Ambulimax Provider
-
lamadou
senior tag
A szél itt is elég erősen fújt. Most már nem igazán.
lamadou, RTL KLUB...őő izé Prohardver!, Miskolc
[Szerkesztve] -
maniac
senior tag
na most meg rohadt hideg van, raadasul hurrikan ereju szel van, nekem lefagyott a fulem - pedig a hajam alatt volt, valamint a kezem is meg mindenem ami a ruhamon kivul volt . Apam meg vasarnap akar menni sikloernyozni...
-
anulu
félisten
most voltam kint megetetni a rákom (tüdőmnek is enni kell néha), és 2x felborított a szél(vihar) (~2 méter magas vagyok és 110kiló...). az más kérdés, h a cigim alig tudtam meggyújtani.
volt nálunk is áramszünet, nemis 1, de a gépemnek szerencsére semmi baja (áldom az agyam a szünetmentes táp beszerzése miatt )"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Lortech
addikt
-
Boyfish
senior tag
viharhoz Zalaegerszeg is csatlakozott, akkora a szél mint állat már 13 óra óta olyan, mintha beesteledett volna
''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit
-
Hellas
senior tag
Hát Kecskeméten akkora vihar volt,hogy az kész!
Az utcában felborultak a nagy kukák!Le is fényképeztem,csak nem tudom,hogy kell feltölteni.....(nem röhögni!) -
Slax
senior tag
Fenébe, semmi hó. Mostmár eshetne, felraktam a két kocsira a téli gumikat, a tz4k-ra a tolólapot, és nuku hó. Hát nemazér, de háborgok. Mellesleg Nyíregy és környéke, valami jön az égből, de nem hó, marha nagy szél van időnként, minden vizes, nincs nagyon hideg, +5 fok.
[Szerkesztve]''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
veterán
hehe, elképzeltem
Tbányátol északra 22km-re ugy fuj a szél hogy a keritésen van az egész kertibutor készlet
ja és áram is soxor el el ment a fene egye meg. gépen jol birjaॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
TexT-BoY
addikt
jeah
bp 21ker:
fuuuuj a szél de veszetül
itt a szomszédba most kapott ki 2ablakot az eső cucc
és nem lehet levegőt kapni a hév irányába kiirályHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Skica
őstag
Kecskeméten 2-től leoltották a villanyt.
.: No Comment Grp:.
-
Matr x
aktív tag
...és jégeső? Felétek nem volt? 3körül buszozok haza, amikor pár villámlás után hirtelen sötét majd kopp-kopp-kopp...
Pár perc múlva már semmi se maradt belőle. Vagy a sárga limuzin kiszáguldott a veszélyes övezetből
A jelzett hely Nyíregy.Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
tildy
nagyúr
Levert egy cserepeta szél.
Megpróbáltam visszarakni.
Sikerült
De mellette 2 meg miatttam jött le.
szóval 1:0 a szél javára..Vagy 2:1?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
benyo
tag
Dorog:
homlokközépig érő szélvihar, eső még keine, de most lett áramunk
hullanak a faágak, de a hajam még mindig tart...HAÉRTMIGO
-
Barton
senior tag
Nálunk Pécsett jég volt a javából !!!
-
e=mc²
őstag
Eső nem esik, de a szél rohadtul süvít... még mindig...
[Szerkesztve]Ambulimax Provider
-
anulu
félisten
BP, Árpádföld (16.ker) kiba' nagy szélvihar (felesleges kimennem cigizni, úgysem tudnám meggyújtani). kb 2 órája éjszakai sötétség (közvilágítást felkapcsolták), pont amikor ültem a HÉV-en, 1 perccel a leszállás előtt megjött a vihar, némi jéggel kísérve. a megállóból nem tudtam futni, mert igaz, h nem vagyok egy könnyűsúlyú versenyző, de engem is endesen fújt a szél.
ez van..."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
luciferc
őstag
A keleti végeken erősen morajlik az ég és éppen most kezdett el esni az eső úgy erősebben....
szerk: már itt is a vihar, erősen dörgedezik, és irdatlan sötét van...
[Szerkesztve] -
escie
őstag
hubázz!!
megjött.
majd szívrohamot kaptam...
egy szép nagy robbanással beköszönt(villám q közel), mostmár szakad az eső, fúj a szél mint az állat...
mindjárt áramszünet természetesen.I'm back, baby!
-
maniac
senior tag
Még még még még még akarok vihart puszuljon ki az emberiség egytől egyig muhahahaha.
Viccet félretéve, már vártam egy kis vihart. Ilyenkor beiizitom a The Gathering cdket és tök jól elvagyok. Habár este mennék bulizni, szál nem biztos hogy jót tenen nekem ha továbbra is ilyen erős szél lenne - lévén hogy ilyenkor ált. mindig belémkap a szél elfúj . Meg a szervezetem se bírja nagyon a meghűlést. I(torok, tüdő etc.) -
@rglaaf
veterán
Szeged majd nem esti sötétség huh mi lessz itt?
PSN:BiZzare_0 ️
-
JaniS
senior tag
Kár hogy nem hamarabb találtam ezt a topicot. Egy héttel ezelőtt: Rio, 36 fok. Gondolom most is. Talán valakit felvidít.
JaniS -
Ijk
nagyúr
Kecskemétre is rászakadt a vihar, szóval aki strandolni akar az ne jöjjön ide.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
tildy
nagyúr
Na volt egy jó kis vihar itt
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ReJim
őstag
szombathelyen ~11,6°C van!
A fák viszont melegek! 50°.... ban dölnek meg a széltől.....
szóval majd jön a ''twister'' hurrikán és vissza fordítja jöket egyenesbe.....
de *ar idő van.....</end.?>
-
_Gudella
senior tag
ááá ez tök rövid volt...mééég akarok
-
bandiras2
senior tag
Székesfehérvár: Az ég borult, most csend van.Valami esőféle szemerkél.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
TheVeryGuest
senior tag
Talán végre eljött az Armageddon.
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
sh4d0w
félisten
Székesfehérvár szintén zenész...
https://www.coreinfinity.tech
-
ToBeY
nagyúr
3 Ker Óbudán szintúgy kb 15 percig szakadó eső szélvihat fekete égbolt,villámlás dörgés meg ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest