Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
Zala megye: dög meleg. Éget a nap, fülledtség odakinn. Idebent nagyon kellemes.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
eddie17
addikt
Bicske: Csepereg az eső, dél felől csunya felhő, szép villámokkal.
Kellemes a levegő. -
Nimrod
addikt
Szigethalmon dörög, bár most csöndesedni tűnik és nincs felhő sem, van helyette hőség.
-
Brett apó
tag
Budakeszi felől nagy szürke felhők gyülekeznek,negyed órája dörög,de még semmi csöpp
http://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks
-
Boxiné
aktív tag
Isteni, igazi nyári nap van. 30 fok van kint.
Kár, hogy nem tudom kiélvezni. Menni kell melózni."A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
Brett apó
tag
Hát sajnos nyáron a melegtől vagyunk ki,télen pedig a fűtésszámlától...
http://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks
-
marsu
veterán
Esztergom:
Egész nap hőség volt ... 30-32Celsius körül volt napközben, de most este már teljesen jól elviselhető az idő.Press any key to continue ...
-
Atlantis
veterán
Meleg, meleg, meleg, undorító rohadt meleg. Utálom. Ma megint 35˘C volt.
Szél nulla, csak meleg. Remélem, éjjel lehűl kissé.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
snecy
senior tag
Kint már megint perzsel a nap.
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
Csyppa
senior tag
Kardoskút (Békés megye):
Tiszta levegő, némi felhő az égen, majdnem totál csönd(halk gépzúgás bennt, odaki csak néhány madár+a kompresszorok), odakinnt 24 °C, idebennt 26 °C."Basically, a computer is a very fast moron."
-
marsu
veterán
Esztergom:
Kicsit felhős, de tiszta idő van. 25Celsius.Press any key to continue ...
-
ladybug
őstag
Zala: napos idő, pár felhő az égen. 24-25 fok körül.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
snecy
senior tag
Zuglóban elég felhős az ég, pár csepp eső itt-ott megjelent.
-
marsu
veterán
Esztergom:
Kellemes augusztusi délután.
Csak a Duna parton volt erős a szél. 25Celsius, kicsit felhős, de tiszta idő van....Press any key to continue ...
-
Boxiné
aktív tag
Na, már megint esik. Vagyis nem is esik, hanem eseget. Miért nem tudja normálisan csinálni? Szakadjon vagy fél óráig, aztán jöhet megint a jó idő.
Most tényleg ilyen idióta idő lesz egész hétvégén? Na mindegy, ennek is megvan az előnye. Nem kell locsolni."A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
törölt tag
2 ker margit hid: esett par csepp eso, de mar fel is szaradt
-
Brett apó
tag
Itt budaörsön ua. mint zuglóban,csak már vége is,újból süt a nap
-
snecy
senior tag
Zuglóban megélénkült a szél, és elkezdett esni.
-
Atlantis
veterán
Esik, de nincs hideg....szél sincs. Dolgozni kedvem sincs....
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
Most nem rossz. Éjjel fel lehet frissülni, nappal ennyi belefér, elvégre nyár van. Több azért nem kéne.
Kellemes idő van nagyon.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
snecy
senior tag
Meleg lett
De hétvégén jön a hidegfront újra.Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
Kicsirics77
veterán
Martfű
kellemes szép nyári este
sem túl meleg sem túl hűvös.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
marsu
veterán
Esztergom:
Kellemes augusztusi nap van ...
Lassan vége a nyárnak.Press any key to continue ...
-
tildy
nagyúr
válasz ladybug #3455 üzenetére
Nekem ma már melegem volt a metrópótlón, hátamról folyt az izzadtság, meg levegőt sem kaptam rendesne. Klíma persze nem ment....Ablakot meg nem nyitott senki/vagy reteszelve volt.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
snecy
senior tag
A sorozatos melegrekordok után egy kis hidegrekord: [link]
-
snecy
senior tag
Éjszakára lehet hogy ablak be, 10°C-ban már nem a legjobb aludni.
-
Algieba
őstag
A tegnapi hidegfront felhőzete az esti órákban Békéscsaba egyik kertségéből lefotózva.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
tildy
nagyúr
Attól függ mit csinál szabin az ember. Kiránduláshoz tökéletes, de akár még a hasonlóan ''meleg'' balatonban fürdőzéshez sem rossz
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
törölt tag
nekem most kellemes ez a 23-24 fok, kis hus szellovel tokeletes kint ucsorogni a szabadban a baj csak az, hogy melozom
-
-
tildy
nagyúr
válasz #54715584 #3444 üzenetére
Munkahelyen? Utcán? Hát levenni épp letudok, de:
-szégyenlős vagyok
-nem illik bikiniben mászkálbi az utcán
-van olyan pont mikro már nicns hova vetkőzni mégis rohadt meleg van"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
A mai idő abszolúte nem fosadék,a balaton emg 24 -25 fokos, jó meleg.
Még egy-két napig fog kelleni a hosszú ujjú.
Már akinek, én tegnap se hoztam, jöttem rövidujjúban. Ma hoztam (+szoknya harisnya nélkül) , de már az első buszmegállóban levetettem. Végre jó idő van.
Tegnap egyik buszsofőr fütőtt, majd idegbajt kaptam, NORMÁLIS?
Ha tényleg igaz amit mondanak, hogy a klymaváltozás a kárpát medencét veszélyezteti Európában leginkáb, mégpedig úgy, hogy egyre inkább mediterrán jellegű időjárás lesz itt, akkor én azt mondom, húzok fel északra, akar a fene megfőni, inkább akkor legyen hó, ott legalább fel tud az ember magára venni valamit ha fázik.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
snecy
senior tag
Akkor lehet hogy lőttek a nyaralásnak? Külföldre menni sajnos nincs pénz, bár sokan azt mondják hogyha az ember elmegy Horvátországba és visz magával kaját, no meg sátortáborban száll meg, egész baráti összegből megvan..
Aug.20 után meg már pláne elromlik az idő.Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
Boxiné
aktív tag
-
törölt tag
ugy tunik csak tavasz meg osz van, ami majdnem ugyanaz, nyar meg tel par hetig intenziven..lehet telleg egesz evben napsuteses 25 C° lesz majd kis esovel? vagy ?
-
fLeSs
nagyúr
A jelenlegi előrejelzés szerint augusztus közepéig már nem lesz 40 fok.
Elvileg most péntek-szombat környékén jön egy front, aztán jövő szerdától szombatig esni fog az eső, majd utána kedden megint jön egy front."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
snecy
senior tag
Mi is ezen a héten mentünk volna, csak ugye az volt a nagy dilemma, hogy ezelőtt azért nem mentünk mert 40°C volt, most meg azért mert 20 sincs..úgyhogy lehet hogy augusztus közepére tolódik a dolog.
-
törölt tag
2 ker margit hid + blaha: mindket helyen kellemes az ido, sut a nap, de azert hosszu ujju polot vettem meg fel mara...
masik dolog: sok hulye pampog, hogy nincs levego a combinon, meg nincsen rendes szellozes...erre tegnap meg ma minden ablak be volt huzva a villamoson, es majdnem hulyenek neztek, mikor elhuztam kettot...hat normalisak ezek? vegre kis frissules, kozben meg mindenki amasikat szgolja...brrrr -
Boxiné
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Szép, napos idő van odakint, 14°C. De ez a 14 sokkal kellemesebb, mint a tegnapi."A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
fLeSs
nagyúr
nálam így nézett ki a naplemente [link]
nem én csináltam a képet, hanem egy itt lakó."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Algieba
őstag
válasz Algieba #3419 üzenetére
ESIK, ZUHOG, erős a szél.
Őrült az időjárás, két hete még a lakásban 30 fok volt, már a lepedővel takarózva is pokoli melegem volt, most meg őszi felszerelésben ülök a gépnél, és elő kell vennem a takarót...A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Algieba
őstag
Húha, csak ennyit tudtam kinyögni a hőtérkép láttán, 12 fokot csökkent a hőmérséklet. Ez aztán duuuurva.
Még, hogy nincs baj az időjárással... Áh, ugyan.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Boxiné
aktív tag
Azért jó lenne, ha az évszakok megmaradnának olyannak, amilyennek anno megszoktuk őket. A nyár legyen meleg, a tél pedig hideg (na ne nagyon). Ha nem esne többet hó, az iszonyatosan hiányozna. Sajnálom, hogy az elmúlt télen sem volt alkalmunk az én Drágámmal hóesésben sétálni.
"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
snecy
senior tag
válasz Zozzant #3413 üzenetére
Néhány évvel ezelőtt valóban ezt mondták, de ma már mindenhol olyat olvas az ember a szakértőktől, hogy a klímaváltozás már nem a jövő, hanem a jelen. Persze bőven benne van a pakliban hogy szélsőséges időjárást kapunk, és a nyári 40-42°C után télen -25 lesz., de valahogy reálisabb, hogy szépen lassacskán eltűnik a tél, és olyan országgá válunk, ahol a tél a +15°C-t jelenti.
[Szerkesztve]Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
Atlantis
veterán
válasz Zozzant #3413 üzenetére
Remélem, igazad van. Az tavalyi tél tényleg enyhe volt, de a tavalyelőtti egész jól sikerült, már én is majdnem meguntam a hideget. Remélem, az idei valahol félúton lesz a kettő közt.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
snecy
senior tag
válasz Ferdzsoo #3409 üzenetére
Az a baj hogy ''mi'' már réges rég eldöntöttük...a légköri robbantásokkal, károsanyag kibocsájtással.
Ezek mind-mind utolsó szeg a koporsóba. A ''mi''-t természetesen nem magunkra értem.
Még az is megfordult a fejemben, hogy az elmúlt pár év tapasztalataiból ítélve Magyarország soha többé nem lát havatManapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
Atlantis
veterán
Ez az orr nálatok tényleg súlyos gond. Nekem még sosem fázott, de a hideget úgy szoktam mérni, hogy az asszony orrát megfogom. Ha hideg, akkor tudom, hogy nekem is fáznom kéne.
-
-
Atlantis
veterán
válasz #54715584 #3402 üzenetére
Egyetértek.
Ma nagyon kellemes idő volt, esett ugyan viszonylag sokat, de szép csendesen, se szél, se villámlás, se rohadt meleg. Ez való nekem.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Jövedelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Technics SA-DA8 MOS-FET erősítő és Technics SB-T200 Hangfalpár eladó
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest