Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• veze

őstag

válasz Zamery #71 üzenetére

pont erre gondoltam, hogy ha valakinek végképp nem sikerül, amit nem nagyon értek mostmár, mert így utólag nézve nem bonyolult .. :)
    persze kell hozzá az a jó leírás amit csináltál :R
    van egy backup fájl amit acronis programmal vissza lehet irni más pendrive-ra.

Magamnak azért csináltam, hogyha nekem kéne valami okból más pendrivre tennem, ne kelljen az egészet elölröl kezdenem. 5 perc alatt átirja másikra és full komplett.
    Közben pár apróságra rájöttem, pl hogy lehet a csomagot feltölteni a sajat vinyónkról ha a netről nem tudja (ahogy nekem ki tudja ki okból de nem akarta)
    rajta van az mc is ( total commander klón szerű) amivel a könytárakban,a törlés fájlok mozgatása stb root jogosultsággal belépve simán megoldhato
    Most azon agyalok, hogy lehetne a hdd-röl futattni pendrive nélkül.
    Pusztán az okbol hogy ne foglalja az elöl lévö USB csatlakozót, hátha az kéne közben másra.
    egyelőre még nem világos hogy az usb_key_func.sh -el mi a tennivalóm.
    bár azt kipróbáltam már korábban hogy ha az elsö USB -be ( vagy akár a hátsóba) bedugtam egy 4-es USB elosztó csatlakozót, akkor amiket beledugtam ( háromat probáltam egyszerre, két pendrive meg egy külső vinyó) azt mind felismerte mountolta és kezelte!
    Nekem most az elsőbe a pendrive van a hátsóba a nyomtató és nem maradt pillanatnyilag szabad sajat USB csatlakozása a NASnak csak az esata.. még jo hogy a külső házam esatas (is) az egyik Így most az összes csatlakozó, ami fellelhetö rajta használatban van:)

dmc: köszi!

Új hozzászólás Aktív témák