Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmc
aktív tag
válasz
Anonymus23 #2645 üzenetére
-
dmc
aktív tag
válasz
Én már nem tudom mi van
Most elérem a NSA t az NSU n keresztül.
FW akarok frissíteni de nem engedi vagyis nekiáll szépen majd kiríja hogy invalid a fájl majd ha megint rányomok arra hogy upload akkor nekiáll frissíteni.
Majd ha végez akkor újra indul de a régi kezelőfelület fogad de viszont a FW verzióhoz a legújabb van kiríva.
Ilyenkor mit lehet tenni? -
dmc
aktív tag
válasz
A poén az hogy mielőtt meghalt volna vagy nekiállt csinálni a hülyeségeit azt tudom hogy a legújabb FW volt rajt.
Ezt az NSU s dolgot azért nem értem mert előtte se látta és mégis tökéletesen ment.Meg most van nálam egy nagyobb egy 310 es azt se látja az NSU mégis megy tökéletesen.
Én már mindent kipróbáltam vagy 4 fajta vinyot újraindítottam így is úgy is de semmi se.
Nekem az tetszik hogy a ruterbe megjelenik IP is kap de nem érem el igaz a Client name nél ott az vagy ismeretlen
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest