- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk minden (leendő) ZUK Z2 tulajt a fórumon, szakmai kérdések előtt megkérek mindenkit, hogy a témaindító írást a kérdések előtt mindenki olvassa el! Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pusihusi
addikt
Köszi szépen a tibcsi romja ami az egyesben van az a legújabb ? Most ezzel Maki rommal jön. Ezt kértem hogy rakják föl. Majd utána kipróbálom a többi cm alapú romokat. S mèg annyit kérdeznèk tőled hogy melyik romban van telefon ki-bekapcsolás- v. Van mindegyikben? Mert be szoktam állítani a fit2 miatt hogy éjszaka ne költsön föl. Azért kérdezek ilyen sokat mert a telefont holnap kapom meg, s addig gondolatban belakom.(Nagy vigyor)S.H.
Üdv. Feri!!
-
R3CC7
csendes tag
100-ról hajnal 3-tól 7-ig intenzív használt mellett (mobilnet on, facebook, crome, stb... gps off, wifi off) 75 re ment le. Utána visszatöltöttem 92-re. 9-ig megint intenzív nyomkodás! 10-től átlag használ délután 6-ig. Mobilnet nálam egész nap be van kapcsolva. 60-ra ment le. Szerintem rendben van. Úgy éreztem hogy ZUI alatt jobban merült.
[ Szerkesztve ]
-
R3CC7
csendes tag
Témázási lehetőséget nem láttam a beállítások alatt. Azt olvastam hogy valamikor bele fog kerülni a Cm theme engine-je. Substratum nevű appal azt hiszem lehet témázni de nem próbáltam. Root kell hozzá egyébként. Gapps-al felmegy a Google pixel lancerja. Nova-t dobtam rá ami tökéletesen működik. Sot-ra egyenlőre nem tudok mit mondani mert folyamatosan töltön volt. Holnap majd munka közben látni fogom. Annyi még hogy érdemesebb a stok Gapps-et feltenni. Egyenlőre egy hibát találtam: a Facebook massengernél sem a videohívás sem a hanghívás nem működik. Viber, Hangouts tökéletes. Elég sűrű javítgatják úgy hogy a massenger probléma szerintem hamarosan megoldódik. Más hibát nem találtam egyenlőre. Sot-ra majd visszatérünk.
-
Dominó85
addikt
Sajna sokallom a 20-25%-ot. A MIUI portolt romoknál továbbra s tudják megoldani a modem gondot mobilnet esetén.
Csak egy összehasonlítás: Redmi 4 Prime. 2,5 napot ment most nálam és 9,5 óra (nem vicc) SoT-om volt. Ez valami félelmetes. Nyilván a fele olyan erős, ám kisebb csíkszélességen gyártott SoC és az 500-600mAh-val nagyobb aksi sokat számít. Na de két aktív SIM, wifi szinte mindig megy. Mobilnet meg akkor ha nincs wifi. Játék, film, zene, netezés, 2 bluetooth eszköz folyamatosan csatolva.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Egy napos használat mellett a 6óra sot ha megvan, akkor majd én is használom majd ezt a MIUI-t. Este mennyit merül? Kamera milyen benne, illetve tudja a 4K videót vagy "csak" FHD-t. A teló hangchipje hogyan viszonyul a MIUI szoftveres részével. Telefonálásnál a két fél hangminősége milyen?
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
A MIUI Theme centerben érdmes kalandozni, ugyanis ha teljesen átportolták azt a részt, akkor bizony több téma bizonyos része egyenként egyszerre használható. Amolyan több téma egyvelege. És van olyan téma (többnyire fizetősek) amik a beállítás részre fekete témát húznak.
* Péter - 06302461862 *
-
-
Dominó85
addikt
Gariztatni? Kínai barátaink Február 6-ig baccák a rezet Újév címszó alatt. RMA-t se kaptam még. Szóval Márciusra jó ha lesz telefonom is... Vicc az egész. Azért a garizásnak nem szabadna leállnia. Sziveszterkor és Karácsonykor is van metró. Vagy menjek haza és xarjak több tízezer emberre aki haza szeretne jutni Szentestére? Csak egy nyomorék RMA számot adhattak volna és az Újév alatt ki is jutott volna Kínáig a teló. De én már kezdek elpártolni ettől az egésztől, most hogy nem tudom használni. Ha meg is jön, megint mehet a xopóroller szintű bootloader nyitogatás meg egyéb xarságok... A Z2-höz képest ez a Redmi 4 Prime pedig egy rohadt kényelmetlen teló... No meg nincs tokom rá és a két sarkán ultraminimális benyomódás már van. "Redmi" széria ebből látszik.
Az egy dolog Tibcsi, de az ügyintézésnek azért nem kellene totál behalnia. Persze kereshetek másik munkát, ahol az ember nem bent van szenteste, hanem otthon. De valakinek ezt is el kell végeznie. Időben elküldtem a kért adatokat, még se lett belőle semmi. Annyi dolga lett volna egy ügyintézőnek, hogy dob egy RMA számot és egy visszaküldési címet. Biztos millió számra az utolsó pillanatban kellett volna RMA számokat kiadnia... Ez emberi hozzáállás kérdése volt csupán.Csak már kezd elegem lenni ebből és már nem tud érdekelni. Csak szívás, hogy majd napokat kell ezzel foglalkoznom hetek elteltével, ahelyett hogy már várhatnám lassan vissza. És nem tudom mi garantálja, hogy EU Express-el fogják visszaküldeni. Nekik nem érdekük, hisz annak ára van.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Egyáltalán nem kiemelkedő a CM rom összteljesítménye. Egyre biztosabb, hogy maradok a 6.0.1 romon. Eddig akármelyik Nougat-ról olvastam itt, SoT-ban nem hogy előre, de inkább vissza lépett. És a netes képek alapján a kamera se jó irányba ment el. Ejnye.
* Péter - 06302461862 *
-
stigma
addikt
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
-
Black&White
addikt
Ez nem off!
Várjuk a hosszabb beszámolót!
Amúgy miért nincs ofisöl, ha Plus-ra meg igen?
Van konkrét oka, vagy csak nem vállalta el senki?Nálam úgy néz ki megvan az első Nougat bug: nem ébreszt...
Minden engedély megadva, Safe Centerben kikapcsolva az optimalizálás, lakat rajta és nem.
Elég bosszantó hiba tud lenni. -
Kovaratis
senior tag
A MIUI-t kipróbálom, a Nougat szerintem jó. Nálam egyszer-kétszer megtorpan, de én az első betára feltettem wipe nélkül a második betát, és arra ugyancsak wipe nélkül ezt a Fracko ROMot. De funkcionálisan teljes, napi használatra a beta jelző ellenére szerintem tökéletesen megfelel.
Tibcsi: témát ZUI-ra lehet valahogy vadászni/létrehozni?
-
Arak95
tag
Nekem annyi problémám van ZUI-val kapcsolatban, hogy nem enged pár alkalmazást a háttérben futni. Pl.: a Notify & Fitness for Mi Band. Hiába van neki megadva az összes engedély és van lelakatolva az alkalmazás váltóban, reggelente ritkán tud ébreszteni. A furcsa az, hogy mikor feloldom a telefont az óra azonnal el kezd rezegni, mintha csak ébresztene.
RR alatt is fent áll vajon ez a probléma? Illetve RR mennyiben kevesebb, mint a ZUI? (Uhealth nem számít) -
-
Dominó85
addikt
Igen, azt hiszem eme Béta csak nálam van fent a fórumtagok közül. Szóval kísérleti nyuszó vagyok. Az út, amin a rom halad viszont nagyon jó.
Köszönöm szépen a gyors választ privátban.
tibcsi0407
Isten tartsa meg ezt a jó szokását a Lenovo-nak. Hehe* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Szia, mennyibe fáj most a flottás 2GB a Telenornál? Nekem az alap flottás 100 vagy 200MB van és az kevés. Kérdésedre, én a fejlesztői angol nyelvű Nougat romot használom. Eddig Tibcsi V1 magyarja volt fent MM alapokkal. Ahhoz képest ez a rom még kicsit gyengélkedik. Stabil és napi használatra tökéletes, de vannak érdekes dolgok benne. Mondjuk Randivonalnál nem tölti be a képeket se wifi, se mobilnet mellett. Apk újra és úgy sem. Illetve engedélyek is megadva az apknak.
tibcsi0407
Január vége? Hja, én is azt olvasgattam most, hogy a Dev-eket átcsoportosították a Moto sorozatra... Hát kösz.* Péter - 06302461862 *
-
tibcsi0407
félisten
1. Az a figyelmeztető szöveg, hogy nyitva van a bootloader, szabványos Google képernyő.
2. Sajnos ezen nem megy az a fajta GAPPS, ami felajánlja a lehetőséget, kiüti a telefont, így nem tudtam megoldani.
A Play fiókodban ki tudod jelölni egyszerre az összes alkalmazást és sorba telepíti őket a Play, annyira nem nagy kaland.utdetailing.hu
-
lercom
csendes tag
Hihetetlen, hogy mire képes a technika Most már látja a telefont adb-be a QFIL is latja a 9008 as portot de mikor mindent beállítok azt írja: Download Fail:Sahara Fail:QSaharaServer Fail: Érvénytelen a könyvtárnév
Pedíg ekezet nélkuli minden.
Azt lehet hogy kihagyom ezt és a twrp-t rakom fel onnan meg tibcsi romját? -
Dominó85
addikt
Nos a gyári ZUI-t cseréld le Tibcsi V1 romjára. Szerintem a rendszernél ott valami elszállt és bootloopol. Tedd egy hideg felületre, hogy leadhassa a hőt. Készítsd össze a PC-d a romoláshoz és Tibcsi leírását követve cseélj romot. Bootloader nyitás, majd TWRP felrakása. DE a tárhelyen legyen fent Tibcsi V1-es romja. Vagy ha van TypeC-s OTG pendriveod, akkor azon.
Értem, akkor várnod kell, de ne hagyd túlmelegedni a telefont. Tedd egy hűvös helyre.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Igen sikerült feltennem a karbon fóliát. Az a szürkés rész az én hibám. Azt hittem ki tudom kaparni az egy szem kicsi porcicát alóla, de csak rontottam rajta. Mindegy, a fō funkció a védelem a karcok ellen.
Tibcsi angol nyelvü V1 romját ajánlom. Nagyon stabil, minden benne van ami kell és semmi ami nem. Továbbá stabilan hozza az 5, de inkább 6 óra és afeletti kijelzōidōt. Nyugi majd lesz egy-két hónapon belül hivatalos 7.0 vagy 7.1. Amúgy továbbra sem értem ezt az "újabb, jobb" dolgot. A telefon zökkenōmentes 6.0.1-en, játék alatt csupán langyos. 2SIM mellett a jelerōsség kiváló és a beszédhang is tiszta mindkét oldalon. A kamera pedig nagyon frankó. A 7.0-át majd megtartom neked és a vállalkozó szellemūeknek, de nekem a betonkemény 6.0 untig elég.
* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest