- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Hi! all!
A DW Contacts & Phone & Dialer tárcsázót használom és nagyon tatszik,de nem tudom beállítani hogy amikor engem hívnak akkor ne a gyári beépített tárcsázó jöjjön elő hanem a DW Contacts & Phone & Dialer!!!
Tehát a fogadott hívásokat is a DW Contacts & Phone & Dialer kezelje!!Tud erre vki megoldást??
Köszi előre is!!
[ Szerkesztve ]
-
konzi
aktív tag
ha megsem tetszik rakj fel egy masikat
,egy valaszt megerdemlek ??,
-
tobias40
veterán
Ma teszteltem élesben is az új miui romot..
Tetszik nagyon eddig de van 2 gondom vele.
Hiába kapcsolom be az adat forgalmat rajta,nem tudok netezni a mobil netemmel.
Kell vmit beállítani hozzá hogy működjön?A másik hogy a POP3 email címemet szeretném használni ami működik is,csak annyi hogy hiába törlöm ki a megnézett leveleket a "kuka"-ból is,a következő szinkronizáció-kor újból letölti uanazokat az email-eket is amiket már egyszer töröltem.
A beállításoknál azt írtam hogy "soha" ne törölje a szerverről a leveleket mert másik laptopról is szoktám nézni az emaileket.Erre van vkinek megoldása?(ha bejelölöm hogy törölje a szerverről az mail-eket,akkor azt törli is és nem tudom másik gépen megnézni/megkapni a leveleket)
-
tobias40
veterán
válasz trebrona #344 üzenetére
Közben megtaláltam ezeknek a mentéseit is a titaniumban,tehát az a része rendben van.
Más: Beállítottam a levelezésemet POP3-ban és miután letöltöm a levelek és kitörlöm mert már nem kell,akkor az újabb szinkronizációkor megint letölti uanazokat a leveleket.
Mit állítsak be hogy már csak az új emailok jöjjenek le?Nem akarom törölni a szerverről mert másik gépen is megszoktam nézni a leveleket,tehát ezt a menüt "soha"-ra
állítottam!Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz tobias40 #343 üzenetére
Például ezzel: calllogsmsbackup.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
tobias40
veterán
És még annyi hogy azt hogyan tudom átvinni mentésként az új rom-ba hogy a korábbi híváslista is megmaradjon,illetve az sms-ek is amiket a régivel forgalmaztam?
-
tobias40
veterán
válasz trebrona #340 üzenetére
Jól láttam hogy ez a legújabb miui rom ehhez a telóhoz?
Tegnap este még megpróbáltam a rom-ra visszatenni(az előző romról való) egy titanium mentést,de valószínű hogy nem jó menüt választottam és emiatt hibákat kezdett el dobálni a rom..
Valószínű hogy a korábbi rendszer beállításokat is visszarakta és ezért?Ma újra megpróbálom a Miui-t mert tetszett,főleg a tárcsázója és a contactok,menü.
Jah,és a POP3-as email beállításoknál nem fogadta el amiket beírtam,pedig elvileg minden úgy volt ahogy a régi romban működött!Ezeket kilehet valahogy szedni a romból és áttenni a másikba?
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz tobias40 #339 üzenetére
Biztonság => Engedélyek => Root jogosultságok kapcsoló be.
Biztonság ikon valamelyik mappában kell, hogy legyen.
Utána Engedélyek ikon.Ha jól láttam, akkor V5-ös MIUI portot raktál fel, abban ezeknek benne kellene lenniük.
Rakj be pár képernyőmentést a mappákról, amik a
képernyőkönoldalakon vannak![ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz tobias40 #333 üzenetére
Nagyjából.
Először backuppal (mentés) kezdj, ha nem jönne be az új, vissza tudod állítani a jelenlegi rendszert!Aztán:
- wipe data factory reset
- install zip from SD Card kiválasztod a romot, vársz míg a telepítés be nem fejeződik.
- rebootEz az általános CWM-os telepítés.
-
tobias40
veterán
A gondom az hogy angol tudásom nulla,és így nem akarok belevágni...
Nem hiszem el hogy a többi tulaj aki itt van a fórumon nem cserélt rom-t a telóján és nem képes leírni hogy hogyan csinálta,lépésről-lépésre..
Hiszen többek között erről szólna a fórumozás hogy segítsünk egymásnak!
Neked köszönöm a helpet,megpróbálom majd olyan topicba beírni ahol segítőbbek az emberek!
Üdv!
-
tobias40
veterán
Köszi!
Másik telót rom-oltam már tehát nem ma kezdtem... (HTC-t)
De azt is magyar nyelvű leírás szerint,ezért keresek magyar útmutatót lépésről-lépésre.
Remélem vki leírta a menetet magyarul,gondolom nem mindenki úgy jött a világra hogy egyből rom-ot rakjon a ZTE-jére!
Végül is azok kellenének hogy miket szedjek le a rom-n kívül a cseréhez és milyen sorrendben és mivel csináljam a műveleteket..
[ Szerkesztve ]
-
konzi
aktív tag
http://m.youtube.com/watch?v=75d156MDoQw
pl. itt,egy valaszt megerdemlek ??,
-
tobias40
veterán
Azt hogy hogyan tegyen fel a mostani rom-om után,egy szájbarágós magyar nyelvű leírás lenne?
Nem szeretném téglásítani a gépemet..Azt hogy hogyan néz ki a rom amikor már fel van téve arról hol találok képeket?(hogy lássam tetszik-e)
Mind a két fajta rom érdekelne egy próba erejéig...
Előre is köszi!
Azt sem tudom hogy ami most fent van az milyen alapú és melyikhez hasonlít esetleg,te melyiket javasolnád elsőnek!?
[ Szerkesztve ]
-
konzi
aktív tag
válasz tobias40 #318 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874
http://en.miui.com/thread-2651-1-1.html
remelem tudtam segiteni..
miuit nagyon szeretem rajta, szinte hiba mentes..picit lasubb mint a bruno fele de nagyon szep es tele van hasznos kis widgetkkel..,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
válasz tobias40 #316 üzenetére
Ha elegedett vagy a rommal miert csereled le??
En egyebkent miui v5-ot hasznalok teljes megelegedessel..masik zte v987-en pedig bruno martins fele rom van fent amit szinten nagyon szeretek
1 szoval google a baratod, youtube a szemed mindent megtalalsz,egy valaszt megerdemlek ??,
-
tobias40
veterán
Van egy ZTE V987-em.
Most MOLY.WR8.W1246.MD.WG.MP.V6.P4 rommal.
Android 4.2.1
Lehet-e(érdemes-e?)másik romot rá tenni ami jobb vagy frissebb,kezelhetőbb stb. ??
Illetve mikből lehet válogatni ha szeretnék másikat kipróbálni?
Ha szeretném hogy minden beállításom megmaradjon a rom csere után(levelek,böngésző stb..)akkor az csak külső progival tudom megcsinálni,igaz? -
konzi
aktív tag
nagyon halott a topik
igaz nekem sincs a telefonnal semmi gondom de szivesen olvasgatnek epito jellegu hozzaszolasokat
jelenleg miui rom van fent, kisse lasubb mint a gyari rndszer viszont sokkal kzesebb...,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
bruno v3 romot hogy kell feltenni ?
,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
en legnagyobb megelegedessel hasznalom..egy gondja van, szerintem nem jo helyen van a bekapcsolo gomb..
zsebben magatol konnyen kikapcsol.,egy valaszt megerdemlek ??,
-
Hujikolp
őstag
Tud ez a teló egyébként fullHD-ban is felvenni videót, 30FPS mellett, 12 Mbits/sec-el
Hogy fel lett-e skálázva, vagy tényleg, azt nem tudom még. -
Hujikolp
őstag
A legújabb rom van fent az xda-tól, ami 3.0 és a patch hozzá 4.0. Viszont így a kamera app egy kalap f*s. Hogyan tudom visszapakolni a stock gallery appot? Próbáltam már úgy, hogy újratelepítem a romot, majd ott csak a stock gallery-t jelölöm ki, a google.sat nem, de nem sikerült. Nem teszi fel. Titaniummal valahogy megoldható?
Bgcm írta, hogy majd csinál egy peccset, a régi galleryhez, de november óta nem volt változás e téren.
Bosszantó, mert a régivel 720p-ben vettem fel videót, most csak 640-480ban enged, és ráadásul most a képeket is képes.festeni... -
Gabesz7807
csendes tag
Üdv! Van egy uj gyári 987 kompett LCD-m ha érdekel valakit akkor szóljon.
-
poffsoft
veterán
-
run4fun
tag
Nincs senkinek se rossz telója? Lehet, hogy érdekelne
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux kezdőknek
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest