Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
dismember
csendes tag
Régóta követem passzívan a fórumot nekem is
vanvolt egy hibás GXI-m a problémám a folytonos kikapcsolódással volt. Régebben említették többen, hogy ki kell támasztani az akksit és az megoldja de nem hittem benne, mert nekem nem csak a mozgatáskor hanem pl. hívásfogadáskor/indításkor is kikapcsolt. Iszonyat idegesítő volt és semmilyen frissítés/takarítás nem segített. Végső elkeseredésemben gondoltam akkor ezt a kitámasztást kipróbálom, úgyhogy celluxszal kitámasztottam az akksit alulról és a hátlap felől is. Ez majd' másfél hónapja volt és azóta sikerült elérni egy 823 órás folyamatos működést (akkor az ébresztő hangja úgy "beakadt", hogy újra kellett indítani a telót.
Nem azt mondom, hogy csodaszer és hogy mindenkinek működni fog de egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- Tőzsde és gazdaság
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem azt mondom, hogy csodaszer és hogy mindenkinek működni fog de egy próbát megér.