- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Pete55555 #550 üzenetére
Bár mindkettő nagyon tetszik, de P és SII közül inkább az SII-t venném (durván 8-9k lenne a különbség a kettő között). Aztán úgy voltam vele, hogy amikre használnám a telefont, arra papíron a GXI is alkalmas, aztán majd a gyakorlatban kiderül, hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeimet. Ha nem sikerül neki, akkor megy vissza a feladónak.
Fölösleges várnom a felhasználói tapasztalatokra, mert mindent nem próbálhat ki helyettem egy idegen, és amúgy sem vélekedünk ugyanúgy egy azon dologról (pl. volt akinek az SII fülhallgatón keresztüli hangminősége rossz volt, nekem viszont semmi bajom nem volt egy CX400-at használva).
gyuribácsi88: mikor páromnak vettük a Skate-et, akkor sem szóltak. A mai napon még kivihetik, de ha mégsem vinnék, akkor holnap biztosan megkapod (holnap is munkanap lesz, nekem is holnapra ígérték a kiszállítást).
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Futás, futópályák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest