Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kfz81
tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Én sem hobbiból cseréltettem, le, még hogy a wifi lefagyott nem érdekelt volna, kicsit zavaróbb hogy egy nap többször újraindult illetve kikapcsolgat, de még ezzel is talán lehetne élni, de hogy telefonálni ne lehessen egy telefonnal, na az már több a soknál!! Előtte Blade-em volt és nagyon meg voltam vele elégedve, közben kollégám vett egy Skate-et na az már egy nagy szar volt utána meg én vettem a GXI-t, na ez meg már teljesen elhanyagolt telefon volt, az a baj hogy nem foglalkoztak vele, így én is beállok a sorba azokhoz akik azt mondják, hogy: soha többet zte telefont!!!! Az alcatel Idol S-el tökéletesen meg vagyok elégedve, és nagyon tetszik hogy kristály tisztán hallanak a vonal túlvégén!!!
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Nekem csak a wifi jelszót dobálja el ezen kívül de az nem hardveres gond, ez nem is érdekel mert megunom aztán visszarakom rá a B04-et amivel megjavul de az, hogy már egy éve nem tudok telefonálni sehogy se kihangosítva de simán az azért idegesítő tud lenni de csak a csere játszik itt akkor meg inkább egy Idol S mint egy Desire 500 ami gyengébb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Shure Podcast mikrofon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest