Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
bajaki
üzenetére
Szia!
Én már használom a V3-mat mióta publikálva lett és azt kell hogy mondjam, hogy nem vettem észre hogy jobban merülne. Sőőt...szerintem tovább is bírja nálam. (ehhez hozzátartozik ahhoz hgy V2-t rendesen belaktam akkor már és lehet hogy volt valami ami húzta az akksit). Szóval szerintem nem merül jobban, legalábbis én így tapasztaltam.
A másik kérdésedre sajnos nem tudok választ adni.
Köszi a válaszodat,
sajnos viszont úgy látom többeknél jobban merül B06 után, illetve nekem most B04-el is jobban merül az utóbbi időben, (valami megint eszi az aksimat
) szerintem én egyelőre maradok a B04-nél...Az ES Root Explorer problémára viszont van egy tippem.
Nekem még a gyári B04-es rom van fent Nextgen-es módszerrel rootolva, és a napokban vettem észre hogy az új, 3-as ES File Explorernél nekem sem megy a Root explorer ("A teszt nem sikerült, az önt telefonján ez a beállítás nem működik.") viszont a régi ES-el biztos ment, mert a massstorage appot azzal másoltam be a helyére és adtam neki jogokat. Szóval lehet nem a B06 miatt nem megy hanem a 3-as ES nem szereti a telefonunkat ki tudja,
csak sajnos letesztelni nem tudom B04-es romon úgyhogy csak tipp... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sajnos viszont úgy látom többeknél jobban merül B06 után, illetve nekem most B04-el is jobban merül az utóbbi időben, (valami megint eszi az aksimat
) szerintem én egyelőre maradok a B04-nél...
csak sajnos letesztelni nem tudom B04-es romon úgyhogy csak tipp...