Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Még hogy a matematikája volt egyszerű meg két perc
Ez egy _nehéz_ probléma, de valóban a gép elég gyors ahhoz, hogy kevés eélem mellett kipróbáljon minden lehetőséget..
J.
-
Nincs is vele baj. Legalább érdekel ez a terület is
. Azt teljesen meg tudom érteni, hogy könnyebb az Arduino-val csinálni bármit is, mert minden meg van csinálva, és neked már csak össze kell pakolni. De ha komolyabban akarsz ezzel foglalkozni, akkor megkerülhetetlen lesz a C.
-
A fordito teljesen jo, a VM nem olyan gyors, mint az MS CLR.
A temahoz: az irod:
"A 2 perc alatt kikövetkeztethető "gondolati algoritmus" után ideje programba önteni azt."
Hat, most vagy rosszul latom, vagy pedig tenyleg zsenialis vagy, mert lathatolag a Knapsack-problemarol van szo [link], ami nem trivialis
-
-
Ha az adott platform támogatja a C#-t, akkor arra lehet fejleszteni. Például Linux-ra van C# fordító bár nem a legjobb. Lényeg a lényegben, hogy ez a compiler/interpretertől függ, hogy milyen platformokat és architektúrákat támogatnak. Például én Eclipse alól fejleszthetek windows-ra, Linux-ra, Raspberry PI-re, ARM Cortex-M3-ra, AVR8-ra, stb... és nem kell IDE-t cserélni.
-
törölt tag
a programozás számomra a legidegesítőbb dolog. amikor valami kis, saját programot írok és az 50 sorban 50 hiba kerül, én meg állítanám már bele a billentyűt a monitorba hogy ez nem működik, veszek új gépet, akkor jövök rá hogy bizony én vagyok a hülyebarom, és nincs más akit hibáztathatnék, ez pedig roppant szomorú felismerés
mondjuk évente jön rám két hétig hogy csináljak ilyet is, a munkkám során szerencsére van elég ember akit szidhatok és hibáztathatok
-
Zsomx
tag
válasz
dragon1993 #11 üzenetére
Ott is vmit kinlódott. Nem is értettem, de egész megszerettem a C#-t
Ha felvesznek holnap, akk ugyis fogok C++ tanulni (meg ilyesztő matekokat).
Jaaaj Pascal, de utáltam mindig is... -
A francokat nem dob a sör hibaüzenetet, ráadásul bizonyos mennyiségű warning és error után az út-kereső algoritmus is teljesen összeomlik, aztán dumpolhatod a stack trace-t a system recoveryhez. Jobb esetben ezt az előzi meg, hogy tűzfal meghibásodik, és kulcsfontosságú információk szivárognak ki, melyekkel lehetőség nyílik a rendszer távoli irányítására. Rosszabb esetben viszont a plug n play alrendszer lesz bugos, így olyan eszközökhöz is drivert talál, melyekről másnap kiderül, hogy teljességgel inkompatibilisek, ez észlelés után azonnali kernel pánikban nyilvánul meg.
-
vimes
senior tag
Hú, mennyit találkoztam ezzel a hibaüzenettel, mikor emelt info érettségire készültem. Rendszerint, mikor éreztem, h egyszerűbben is lehetne, de az nehezebb
VIPowER: meg tudlak érteni
a sör nem dobál hibaüzenetet
-
VIPowER
őstag
válasz
Bjørgersson #7 üzenetére
Emlékszem hogy imádtam a pascalt miközben utáltam. Aztán átszoktam a sörre.
-
Anno vizsgázás után elgondolkodtam hogy el kéne menni rendszergazda vagy/ programozónak. Végül megmaradtam
fafémfaragónak, de legalább computer numerical control. -
Szatyor95
senior tag
válasz
Bjørgersson #7 üzenetére
Nee. Végre élveztem a szüneter, erre egy ilyennel emlékeztetsz, hogy mit is tanulok.
-
Heeken
tag
válasz
Bjørgersson #7 üzenetére
Free Pascal.
-
Bjørgersson
félisten
Ezt übereljétek!
program logout;
var i:integer;
begin
clrscr;
for i:=1 to 2 do
begin
write('|');
clrscr;
write('/');
clrscr;
write('-');
clrscr;
write('\');
clrscr;
i:=1;
end;
readln;
end.Jegyzettömbbe írtam, nem tudok programozni, sosem szerettem, de elvileg működnie kell.
-
-
xTc
aktív tag
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Ne aggódj az IndexOutOfBounds-ok miatt mindenkivel előfordul. Nekem a kedvenc hibám a NullPointerException, heti rendszerességgel generálok egy párat, különben nem lenne munkám :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mit ér a programozás ismerete (legyen az vajnyi kevés vagy épp professzionális szintű) ha nincs mit alkotni, nincs...
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Last Epoch
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest