- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shforce
csendes tag
No közben. Fene fenét is evett de egy kis XML szerkesztéssel rá tudtam arra bírni a TVDB scrapert ( ver.: 1.5.3) hogy MINDEN nyelvi találatot kidobjon
.
Ha nem gond közzé teszem ezt az infót hátha valaki számára spórolok egy kis időt vele.A tvdb.xml fájl-ba (file helye -> c:\Program Files (x86)\XBMC\addons\metadata.tvdb.com) kell egy "all" szócskát beilleszteni és kész is - sajnos ezt telt nekem 3 napba :S.
(Megjegyzem... életembe nem kezdtem bele ezelőtt 1 XML fájl szerkesztésébe sem)A csatolt képen látható a megoldás:
Amúgy tuti lett nagyon a leírás! Még meg sem dicsértem
.
-
Shforce
csendes tag
Üdv!
Megpróbáltam de semmi.
A fő probléma hogy pl. amit megadtam linket azt egyáltalán nem találja a scraper. Pedig láthatóan tartalmazza az adatbázisuk és ennek kimondottan a magyar kiadása kellene mert csak az passzol össze tartalommal. Pedig ha passzolna akkor én az angollal is kiegyeznék. Szóval lehet várok egy javításra hátha alkotnak valamit.Amúgy filmeknél nálam is oké minden csak a TVDB plugin-t nem lehet Magyar nyelvre bírni.
Azért köszönöm a gyors válaszod és tipped
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest