- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Na jelentem a keymap editorral ami egy letölthető add-on progi mindent be tudtam állitani 5 perc alatt amit szerettem volna, így nincs már szükségem az egér bill kombóra, a harmony-val elérek mindent amit akartam!
Menüben a távirányítóról is előjön a context menü (ami a jobb egérgomb volt eddig), lejátszás közben Codec infohoz sem kell már a billentyűzet és egy gombnyomással tudok végre hangsávot és feliratot váltani/ki-bekapcsolni! -
Kroni1
veterán
Van egy Harmony 300-asom, és most néztem, hogy a My Harmony programban már be lehet állítani a Cubox-i4pro-t! Nekem ugyan i2ex-em van, de beállítottam és működik. Annyiban jobb mint a HDMI CEC, hogy a gyors előre és hátra tekerés egy gombnyomásra megy, nem kell lejátszás közben a vezérlőpanelen odanavigálni. Ráadásul néha elmegy a CEC kapcsolatom is, de igy most mindig tudom majd irányitani a cuboxot!
Egy két dolgot még jó lenne beprogramozni a harmony-ra, pl. a next subtitle vagy a next audio parancsokat, illetve a jobb egérklikket is hogy tudjak filmeket törölni egér nélkül is..
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco F7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest