- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jim Tonic #44 üzenetére
Hát, kinek-kinek. Nálam a kis fogyasztás elengedhetetlen tényező.
Az ION meg azért nem nyomul még annyira laptopokban, mert az Intel és az nV igencsak összekaptak manapság és az Intel, mivel nem képes a G945-nél jobbat előállítani, inább hadakozik, mintsem ION kerüljön az Atom mellé. Persze ezt a vitát a gyártók kb. ennyire értékelik...
Azért lassan terjednek majd mindenfelé már az Atom-ION párosok. Az Asus eee is lehetne jobb, ha egy ION dolgozna benne.
nixx-21: Ennek nem a játék a lényege, mint látható is.
vamzi: Ha még ennél is lejjebb viszik a fogyasztást, akkor lassan a szolgáltató fizet a gépezésért.
. Mondjuk egy 20 W terhelés alatti fogyasztást én is elviselnék, de azért az sem kutya, hogy ez nem fogyaszt annyit, mint egy 40 W-os izzó!
-
vamzi
senior tag
válasz
Jim Tonic #44 üzenetére
..de mivel konnektorba van dugva, sokat nem számít..
Ezzel a résszel szerintem sokan nem értenek egyet, ahogy én sem. Sajnos nem mindenkinek megy olyan jól, hogy ne törődjön ezekkel a kis pluszokkal. És mivel a htpc-k egyik figyelembe vett tulajdonsága a minél alacsonyabb fogyasztás mellett is zökkenőmentes média lejátszás.
Egyéni véleményem:
a teljesítmény már jó, már csak a fogyasztást kell még ennél is lejjebb húzni és akkor még tökéletesebb lesz. Nekem egyenlőre felesleges, de ha ezt a teljesítmény 20wattra vagy ne tán alá tudnák vinni, az asztali gépem tuti kikukáznámJajj és igen, a netbookokban is igazán elterjedhetne az ion, kicsit pofásabb teljesítménye van mint a g945-nek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged