Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
válasz
blueMerle #78 üzenetére
Az jó ár érte
Grat
Bár ha jól tudom a Jiayu G4C is már több mint fél éve jött ki, és akkor nem 40e HUF-ért kaptad meg, hanem minimum 50-60ért
Ezt azért merem feltételezni, mert anno mikor én a zp980-at vettem (augusztus-szeptember), akkor jött be a Jiayu G4 (igaz akkor még előrendelhető volt csak) és egy az egyben ugyanolyan áron voltak, max 3-5 dollár eltéréssel. (4 mag, 2 gb ram, 32 gb rom paraméterekben). A G4 mellett döntöttem volna az akku miatt, ha lehet kapni elérhető időn belül.Megnéztem ezt az LG G2 (jópofa telefon) , de azt se nagyon kapod meg 130 HUF alatt, ha meg igen, az valami mutyiGSM ami kb annyit ér, mintha Kínából rendelnéd
Bár biztosan tévedek.Közlöm, nem kötekedek és szítom a tüzet, csak annyira nem irreális az ára, hisz "A" brand 8 magos telefont 90 ért nem kapsz
Ha neki ez kellett, akkor megérte neki azt a pénzt, Neked nem éri meg. Ez így van rendjén
Új hozzászólás Aktív témák
lo Avagy hogy jutottam oda, hogy egy kínai nyolcmagos telefont vásároljak, miként éltem vele, majd hogy szakadt meg kapcsolatunk...
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest