- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Véleményem szerint vallásnak nincs helyes az iskolákban, sőt a Parlamentben sem lenne, de ez már politika. Nem folynék ebbe bele itt.
Én is kaptam hittant, templomba is jártam stb..., de végül ateista lettem. A miérteket nem magyaráznám különösebben, legyen annyi elég, hogy nem logikus valami misztikus természetfelettiben hinni, aminek a létezésére nincs bizonyíték, csak a hit, hát én racionális gondolkodású vagyok, így nekem a hit nem elég. Szerintem amíg a gyerek nem képes önállóan dönteni afelől, hogy hívő lesz e, vagy sem, vagy milyen vallással akar szimpatizálni nem szabad befolyásolni. Nyilván ha egy vallásos családba születik nem igen lehet e befolyás elől megvédeni, de persze embere válogatja. Az én családom is valamilyen szinten vallásos, de persze szerencsére nem mélyen hívő, végülén is elfordultam ettől az egésztől. A vallásos történetek viszont érdekesek, noha megtalálható gyakorlatilag mindben valami formában az okkultizmus. Viszont olykor érdekes tanulságok is levonhatóak, már ha eltekintünk a misztikumtól.
Mindent egybevetve ha a gyerek akarja, akkor hadd járjon hittanra. Igazából nem ezzel van a baj, ha nem azzal, hogy kötelező jelleggel behoztak két választható tantárgyat, ami amúgy teljesen felesleges lenne, és sok helyen csak időpazarlás jellegű a dolog. Inkább több sport kéne, vagy ahogy már írtam logika oktatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- LEGO klub
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest