Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
mexicanraven #7 üzenetére
szerintem Debrecentől, pláne nyáron, 100-150 km között csak északra.
Tarcal, Tokaj, Sárospatak.
Vagy ha nagyváros és környéke kell, akkor Miskolc. Miskolc nyugati vége erősen belelóg a Bükkbe, azt érdemes alaposan megnézni egyszer.Debrecen egy bazi nagy lapály alján van, többtíz kilométerre el lehet látni. Ha elfogadjuk az érvelést, hogy a nyári szabi ellentétes legyen, akkor függőleges hely kellene, vagyis hegy. Szeged se rossz irány, csak ott nyáron még melegebb van és az is vízszintes.
-
bambano
titán
persze hasznos lenne tudni, hogy hol élsz, mert aki hegyekben, annak jó ajánlás a puszta, vagy aki nagyvárosban, annak jó ajánlás a falusi turizmus. egy falusinak meg nem
-
bambano
titán
ha nem csal a memóriám, az Őrség az Alpok aljától keletre, az ország belseje felé eső terület, Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Szombathely, stb. Én láttam kb. az összes pocsolyáját közelről, engem nem izgatna fel
Egy egyszerű algoritmust tudok javasolni: keress hegyet és várat egyszerre. Pl. Zempléni hegység északi része, Boldogkőváralja, Füzérradvány, Hollóháza, Sátoraljaújhely, Sárospatak (piásabbaknak tokaji borvidék) lehet egy terület, amit egy nyaralásban be lehet járni. Vagy a Mátra, Kékestető, Eger. Eger mellé jöhet Mezőkövesd is.
De szép Kőszeg, Sopron meg a környéke is, vagy Pécs-Siklós.
Balatonfelvidék: Tapolca, Nagyvázsony, Sümeg, Herend, Veszprém.
Borsod központja: Miskolc, Miskolc-Tapolca, Lillafüred, Hámor
Errefelé itt van Debrecen, Hajdúszoboszló, Hortobágy. Bár nem biztos, hogy Debrecenben a legolcsóbb szállást kapod, de lehet, csak keresni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest