- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
toldy
őstag
relatíve, hiszen ha azt nézük hasonló rában megy a két lap így szerintem az asus jobb választás, hiszen jobban felszerelt ( néhány kiemenet, usb3, wifi, bt,és magfeloldás, amit a shappire lap nem támogat, illetve szerintem az elrendezés és a support is az asus felé billenti a mérleget.) Nem azt mondom hogy rossz lap a shappire hanem azt hogy az asus jobb.
-
zodo
nagyúr
Köszönöm, igyekeztem!
Sajnos, nem lett 100-as, mert a Minix-el is el kellett volna végezni a fentieket, de már nem vitt rá a lélek. Úgy már nekem is tetszett volna a cikk.Várjuk a fejleményeket!
Talán egyszer nekem is lesz még egy update az előlap módosításával kapcsolatban.
, de hogy mikor lesz rá időm és energiám az pasz. -
toldy
őstag
Kicsit nem figyel az ember és máris ilyen kis szösszenettel dobod fel az estét?
Jó lett, gratula hozzá
( jövőhéten elvileg én is befejezem az update-t)
-
zodo
nagyúr
Sapphire olcsóbb kb. 5k-al, de írtam is róla véleményt.
Legolcsóbb normál DDR3 4GB-os 1333mhz-es kit amit megvettem volna, jelenleg 14.460.-
Amit vettem ugyanezen paraméterekkel csak So-Dimm azok 17.000-be kerültek és kisebb helyet foglalnak.Proci, meg tényleg jó vétel volt 22,8k-ért.
Szerk:
Remélem Osibaa is erre téved és megcsodálja a galériámat, mert eddig senki nem nézte meg.
,pedig már át is helyeztem a cikk végéről, hátha. -
kisza25
félisten
Azt viszont, hozzá kell, hogy tegyem ütős gép lett így is
az everest eredményekben hozza a proci a Phenom II X4 black szintjét és az én procim, is csak jelenthet neki, kb 20%-al gyorsabb a tied, a 4mag azért 4mag
Nem tudom ki ajánlotta ezt a procit, de jó vétel volt az már biztos -
zodo
nagyúr
Nem vitatom, mert elképzelhető az állításod, de akárhogy is nézzük az mégis csak egy "herélt" PCI-E 2.0-s 16x-os csati.
Akkor fogom javítani, ha a gyártó is megteszi.
Expansion Slot / 1 x PCI-E x16 slot (support up to x4)
Szerk:
(#3) HookR
Én is így vélem.
Annyi az egész, hogy nincs végig "vezetékelve" az összes érintkező.Szerk2:
Már csak az hiányzik, hogy az Ipaq-ról is itt beszélgessünk.
, pedig milyen jó kis konfigot raktam össze és törtem magam a cikk tartalmi részével. -
HookR
addikt
A szóban forgó PCIe v2.0-s csatlakozó márpedig x16-os (fizikailag) és (elektronikailag) mindössze az x4-es sebességet biztosítja a chipset felé, lévén nem volt elég hely az összeköttetésnek. (Több rétegű nyákkal valószínűleg megoldható lett volna, de az drágább is egyben)
-
-
zodo
nagyúr
Képek minőségéért, elnézést kérek, sajna este raktam össze a gépet és valahogy nem lettek a legjobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged