- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
3 éve írtam a cikket, és mai napig még mindig működik a tablet
a gyerekek még mindig örömmel játszanak rajta
(igaz, hogy másik típusú tabletet is beszereztem mellé kb fél éve, mert nekem már lassú a zenithink)
-
FireFox1996
őstag
900 Mhz kerneleket feltöltöttem. kicsomagoláshoz jelszó: zenithink
-
FireFox1996
őstag
A sima C91 upgrade.
Nekem 3n C91-esem van.
Itthon nem nagyon néztem az árakat...
Többször rendeltem már Hongkongból (igza, nem tableteket), egyszer sem volt problémám, volt aminek az értéke majdnem 400 usd volt. Megjött, átment a vámon...Itt pl 45e-ért lehet kapni C91 upgrade-t: ITT + ajándék fólia + HDMI kábel.
-
klampfer
tag
válasz
FireFox1996 #29 üzenetére
A C93-ra vagy a C97-re gondolsz? én egyiket sem láttam itthon 40 környékén.. Persze Kínából OK, de attól fázok kicsit...
amúgy milyen verziód van? 3a v. 3n v. 2n jellemzőbb inkább?
-
FireFox1996
őstag
Nekem is csak 900-950 Mhz-en megy stabilon
1GHz-en vhogy nem ment, lefagyott... Ezért a teszt írásakor is csak 950-en tudtam tesztelni.
(a teszt írásaóta (kb 3 hónapja) egyszer sem fagyott le a gép)
A camera szerintem csak VGA-s felbontású.
Most 40e-ért már erősebb és IPS-s Zenithink-et lehet megvenni.
De ha használtan kapsz egy ilyet 20k körül, akkor szerintem kihagyhatatlanA Zenithink ZT282 C91 (upgrade) változathoz már van főzött ROM, ahol a CPU már 1 GHz-en megy stabilon...
-
klampfer
tag
Sziasztok!
A Topicban szereplő "használt"tabletnek most lettem tulaja én is és a kernel frissítési tapasztalatomat gondoltam megosztom,. a gépet kb. kipróbálta a srác de a vonalkód volt az első amit leszedett róla..
Ugye 3 verzióhoz (2n, 3a, 3n ha jól emlékszem) 3 különböző kernel való, így nem mindegy hogy melyik típus, viszont vonalkód nélkül NEM lehet sehogy kideríteni!
Mindegy, elsőre a 3n verzióval próbálkoztam 900Mhz-en.. frissítés után újrainditásnál nem ment a toucscreen..
(Firmware txt írja is, ha rossz verziót telepítesz, akkor vagy kamera vagy touchscreen nem fog menni...) de nem voltam 100%-ig biztos, hogy a 900Mhz vagy a rossz verzió okozta.. Kipróbáltam a 3a 800Mhz kernellel, amivel hibátlan volt, majd az 1Ghz-es 3a kernel jött, amivel már a rendszer indításánál kiakadt.. a 950Mhz-es 3a kernel viszont hibátlan, android stability vígan futott 30-40 percig és jelenleg is azzal használom.A 800Mhz után a 950Mhz abszolúte érezhető! érdemes kipróbálni, de sajna a 3a kernelek között nincs 2Gb-os verzió, csak 900/950/1Ghz-1Gb-osok... (2n és 3n-hez is volt 2Gb-os
)
A minőség kapcsán: Nem rossz, de kicsit keményebben kézbe fogva kicsit nyöszörög a műanyag, azért nem 100 a minőségérzetem, de ezért az árért nem rossz. Viszont relative nehéz gép, mindegyik 10-es kijelzőjű gépnél amit néztem nehezebb valamivel. Nálam az akku vegyes használat mellett ~5 óra használatot biztosít ami szerintem nagyon JÓ! ja és ezen még van ful USB csati, ami nekem abszolute szempont volt.
Szumma jó kis gép, Skyppal csak próbáltam (bár szvsz. nagyon rossz minőségű az 1.3-as kamera képe) de nem volt gond vele..
Nagy vonalakban nekem ezek a tapasztalatok, illetve érdekelne, hogy valakinél elindult-e az 1Ghz-es kernellel..
Ja és 1 alkalommal állt be egy alkalmazásba úgy, hogy resetelnem kellett..
-
FireFox1996
őstag
privát ment!
-
kicsibacsi
csendes tag
Sziasztok! Tisztelt Firefox! Tudnál nekem segíteni abban, hogy a tesztedben említett kernelt honnan tudnám letölteni? Sajnos a fent említett link már nem jó! Előre is köszönöm!
-
rgqjx
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalt emberek véleményére lennék kíváncsi. A cikkben szereplő táblagép, vagy a hozzá hasonlók, mennyire alkalmasak skype stabil használatára videócsevegéssel?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Dr. Romano #22 üzenetére
Azert az majd' 20%-ek. Annyinak latszodnia kell!
-
Dr. Romano
veterán
Most van érezhető különbség hogy 800 vagy 950 MHz? Itt a plusz teljesítményre és a kevesebb üzemidőre gondolok.
-
iMaverick
addikt
Igazad lesz! Annó amikor keresgettem, hogy melyik modell legyen, akkor még több helyen IPS-nek írták a Mars-ot... Mellesleg még most is az egyik hazai aukciós áruházban is, legalábbis a címben...
Akkor viszont revidálom a korábbi hsz-mat...
-
tvamos
nagyúr
Honnan szarmaznak az informacioid? Mert szerintem az IPS az IPS, akar tablet, akar monitor, akar mi is legyen az eszkoz. (Az persze egy masil kerdes, hogy a kinaiak mit hazudnak. Nekik belefer, hogy egy TN panelre rahazudjak, hogy IPS. Az Ainol Novo 7 Mars nem IPS, rovid utananezes (pl. a gyarto honlapjan) utan ez kiderul. Ellenben a Ainol Novo 7 Aurora meg IPS, azt irjak, es annal is latszik.)
-
zooly
aktív tag
Ezeknél a tableteknél az IPS azt jelenti, hogy 800x480 feletti felbontással bír, nem pedig a panel típusát - egyik sem IPS panellel van szerelve! (hogy milyen logika van ebben azt nem tudom)
-
GIJoe
addikt
Még használtan sem ér ennyit. Jelenleg a rock 3066 procisok a legerősebbek a benchmarkok szerint (maga nemében) RK3066 Hyundai Rock X szerintem jó vétel...
-
JR.CSé
senior tag
Grat a tabhoz és a cikkhez is. Jól felépített.
-
cashzoli
aktív tag
Én két éve mondogatom magamnak, hogy márpedig addig nem veszek, míg 30-ért nem kapni 1 Ghz-es masinát. Most hogy ez eljött, feljebb tettem a lécet (duplamagos legyen), de lassan már én is feladom a harcot és veszek egy ilyen kütyüt
-
kissdanca
tag
Így van az áruk korrekt lett és nem ment a "tudásuk" kárára. Emlékszem amikor először hallottam a tabletről rögtön gondoltam hogy ez is csak pár hónap újdonsága lesz és eltűnik
-
iMaverick
addikt
Jó cikk lett!
kissdanca: szerintem mostanában már lehet kifogni jó tablet-eket és a gatyád sem megy rá. 1-2 éve még 45-50 körül voltak a kínai utánzatok is (akkor még viszolyogtam tőlük... Azért 50 ropi nem kevés pénz), de mára ez olyan 25-30-ra esett, ráadásul olyan kínálat van belőlük, hogy lehet variálni az igények szerint.
-
kissdanca
tag
Egyre olcsóbbak a tabletek, lassan lehet beruházok egyre
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem rossz, bár a felbontás 7"-on jobb lenne, az Antutu eredmény meg nekem picit kevésnek látszik.
Amúgy jó gép, nekem Max Payne-t is viszi, nem tudom neked az Angry Birds miért nem ment
-
.mf
veterán
"(az IPS sem nyeri el a tetszésemet)"
Ilyen emberrel sem sokkal találkoztam
Érdekes darab, Ethernet és teljes méretű USB csatlakozót nem sok ARM-os tableten láttam eddig. Az akku is tekintélyes benne, alap kéne legyen, hogy ekkorát raknak bele, gondolom evvel az akkus üzemidő is elég jó. Ára is kifejezetten baráti (ehhez közelebb kellett volna a tableteknek startolniuk, ehhez viszonyítva látszik is, hogy mennyire próbálták meglovagolni a tablet-lázat a nagy gyártók az árazásukkal). Ha kétmagos lenne alapból 1GB RAMmal, szerintem bestbuynak kikiáltható lenne.
-
valaki654
tag
Jó lett a cikk és a tablet is tetszik
-
Sanzaa
senior tag
Gratulálok a készülékhez!
Ennyiért ajándék volt.
Nagyon sokáig szemeztem vele annó, még úgy is volt, hogy hozatok egy Angliában élő ismerősömmel, de aztán maradtam a hazainál
De ha 25ért eladod, szólj bátran!:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Olcsó, de jó kínai tablet: 512 MB RAM, 8 GB tárhely, 1 GHz ARM Cortex A9, 10.2" LCD.
- BorosPoH!ár
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- Hosszabb ideig maradna a TSMC-nél az Intel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest