Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Oldmobil
aktív tag
Köszi, kipróbálom mielőbb!
Úgy tudom, hogy az AudioEngine az XBMC saját belső rendszere, így csak XBMC telepítés után áll rendelkezésre. De elvileg a standard USB audio eszközöknek mennie kell ALSA-val, legalábbis az Audigy NX-re azt írták több fórumon, igaz nem RPi, hanem sima Debian relációban.
Most találtam meg viszont, hogy elvileg az általam alkalmazni kívánt SB PLay! biztosan támogatott RPi-n. Itt sorolják fel az ellenőrzött kompatibilis eszközöket, de nem csak hangkártyák vannak, érdemes megnézni.Ja, és valaki keresett nemrég digitális (optikai?) kimenetet. Innen küld a kínai 13 dollárért USB-s hangkártya panelt, amin van optikai kimenet is.

Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
 - BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
 - SzoftverPremium.hu
 - Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő