Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mákosmetélt #201 üzenetére
Bocs hogy belevau-zok!
Bőregeret ne vegyél, olyan gyenge minőségű nyák van benne, hogy javítani(alkatrész/csatlakozó csere) is kínszenvedés. Polikarbonát Tweeter...
KrK-k körül nézz szét 6-ost 8-ast hallottam, szedtem is szét. Minőségileg rendben van, nem fog cserben hagyni.
Mindenképpen hallgasd meg őket is valamelyik bemutatóteremben mielőtt választanál.Digital bemenet ebben az árkategóriában nem jelent jót.
-
rootkiller
őstag
válasz
Mákosmetélt #201 üzenetére
Nem merek komoly elemzésbe fogni, mert egyiket sem hallottam.
Az, hogy a Behringerben van D/A az azt jelenti hogy egységnyi árért több alkatrész van benne, ergo a logika azt mondaná hogy gyengébb hangszóró.
Másik dolog hogy ha ott a Focusrite interfész akkor elfelejteném a Behringer konvertereit.
Ami miatt mégis szimpatikusabb a Behringer hogy a mély tartománya jelentősen nagyobb illetve valamivel nagyobbak a mélyközép hangszórói.
A fentiek ellenére mégis játékszernek tartom mindkettőt, és igazából azt mondnám hogy gyűjts mellé és vegyél két komolyabb darabot, mert még akkor is jobban jársz mint ezzel a kettővel ha lomolsz két régi Videoton hangfalat meg valami hozzá való erősítőt, igaz nem leszel ennyire kompakt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tartsuk meg azt, ami van, ésszerű határokon belül, mert ha a körülményekre koncentrálunk, kevesebb marad a lényegből.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest