- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Azért kíváncsi lennék vajon hányan használják a normál (tehát nem szerver) 32 bites windowst úgy, hogy az 4 GB memóriánál többet tud megcímezni. Én ha egy mód van rá, nem veszek részt az ilyen az alapértelmezettől eltérő windows hackelésben mert félek hogy úgy járok mint az orosz hackkel, ami szétbarmolta a windowsom.
Jó akkor kijavítom azt a kérdéses hozzászólást.
Az miért van hogy a 32 bites windows csak komoly hackelés útján címez meg több mint 4 GB memóriát (amit tulajdonképp senki nem használ a 32 bites oprendszert futtatók közül), amíg az ubuntu alapértelmezés szerint 64 GB-ot címez?
-
zed01
őstag
Akkor válaszolj arra az egyszerű kérdésre. Tud-e a 32 bites windows összesen a videokártya memóriáját is beleszámítva 4 GB memóriánál többet megcímezni?
Emlékszem volt egy hack 32 bites windowsra amit raymond.cc-ről lehetett letölteni (valami oroszok csinálták). Az lehetővé tette hogy 64 GB ramot lásson és címezzen a 32 bites windows is, én fel is telepítettem, aztán újra is kellett telepíteni a windowst mert egy csomó program nem úgy működött mint egyébként. Rendesen elrontotta a windowsom.
64 bites windowst meg nem fogok használni.
-
zed01
őstag
A PAE-val egyebkent a memoriacimzes lesz csak kibovitve, szoval 64 GB-ot lehet megcimezni vele, de ettol meg nem lesz 64 bites a rendszer
És azt is hozzátenném, hogy a 9.10-es Ubuntun már alapértelmezés a PAE kernel, semmit nem kell telepíteni külön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest