Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Gondolkodtam ezen a frissítés dolgon. A régebbi Ubik mikor megjelentek az első időben rengeteg frissítés jelent meg hozzájuk az alap tárolóból is és ez a sok frissítés tartott olyan egy hónapig. Viszont a Karmic alig frissül, szvsz ez azt jelenti hogy nincs túl sok javítani való a 9.10-es Ubuntuban.
Mi tagadás a régebbi Ubikban voltak bugok a megjelenésük pillanatában. Csak amire én emlékszek: A 8.04-es megfagyott ha rákattintottam az órára. A 8.10-esnek meg volt egy olyan bugja, ha betettem egy DVD és bezártam a meghajtót akkor újra kinyitotta majd megint bezárta a meghajtót és csak utána csatolta fel a lemezt. Persze ezeket a hibákat hamar javították. A Karmicban nem találkoztam buggal, illetve olyat olvastam máshol hogy gondok voltak a 3G-s nettel, de ezt a bugot már javították.Egyébként én jobban örülnék ha csak évenként jelennének meg az Ubuntuk, de azok körültekintően tesztelt, bug mentes operációs rendszerek legyenek. Egyébként néhány vérlinuxos szerint a Debian a legstabilabb disztró (ebben egész egyszerűen kizárt hogy bug legyen), csak azzal az a gond hogy a stabil változat nagyon régi alkalmazásokat használ, pl a VLC még mindig a 0.8.6-os.
De mit akarok én, nagyon jól működik a Karmic is kezdetektől fogva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Béta iOS-t használók topikja
- Csak jövőre jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Arc Raiders
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új korszakot nyit a Samsung október 21-én
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Eladó Samsung Note 10 Plus 12/256GB / 12 hó jótállás
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest