Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zed01

őstag

Gondolkodtam ezen a frissítés dolgon. A régebbi Ubik mikor megjelentek az első időben rengeteg frissítés jelent meg hozzájuk az alap tárolóból is és ez a sok frissítés tartott olyan egy hónapig. Viszont a Karmic alig frissül, szvsz ez azt jelenti hogy nincs túl sok javítani való a 9.10-es Ubuntuban.
    Mi tagadás a régebbi Ubikban voltak bugok a megjelenésük pillanatában. Csak amire én emlékszek: A 8.04-es megfagyott ha rákattintottam az órára. A 8.10-esnek meg volt egy olyan bugja, ha betettem egy DVD és bezártam a meghajtót akkor újra kinyitotta majd megint bezárta a meghajtót és csak utána csatolta fel a lemezt. Persze ezeket a hibákat hamar javították. A Karmicban nem találkoztam buggal, illetve olyat olvastam máshol hogy gondok voltak a 3G-s nettel, de ezt a bugot már javították.

Egyébként én jobban örülnék ha csak évenként jelennének meg az Ubuntuk, de azok körültekintően tesztelt, bug mentes operációs rendszerek legyenek. Egyébként néhány vérlinuxos szerint a Debian a legstabilabb disztró (ebben egész egyszerűen kizárt hogy bug legyen), csak azzal az a gond hogy a stabil változat nagyon régi alkalmazásokat használ, pl a VLC még mindig a 0.8.6-os.

De mit akarok én, nagyon jól működik a Karmic is kezdetektől fogva.

Új hozzászólás Aktív témák